ZORICA BRUNCLIK JE NATERALA BRATA DA SE OŽENI SA VODITELJKOM! Brak je pukao posle mesec dana, a mlada je bila tužena zbog kleveta
Foto: Premijera

HIT PRIČA

ZORICA BRUNCLIK JE NATERALA BRATA DA SE OŽENI SA VODITELJKOM! Brak je pukao posle mesec dana, a mlada je bila tužena zbog kleveta

Stars -

Pevačica Zorica Brunclik ima tri mlađa brata, a jedan od njih bio je u braku sa nekadašnjom popularnom voditeljkom.

Naime, Zorica je rešila svojevremeno da oženi brata sa voditeljkom Anetom Farago. Kako je njemu bilo vreme da stane na ludi kamen, pevačica je stvar preuzela u svoje ruke, ali se na kraju to nije ispostavilo kao dobra ideja.

Aneta Farago
foto: Printscreen YouTube

- Sami ste, a opasno vam se upalilo crveno svetlo na semaforu. Uzmite se, probajte, pa ako ne valja, razvedite se. Ljubav? Kakva ljubav? Pa i mi smo se tek kasnije zavoleli. Je l' tako, Miroljube? - rekla im je tada pevačica iako se njih dvoje nikada nisu ni zabavljali, prenosi "Hello".

Boža i Aneta su odlučili da poslušaju savet Zorice Brunclik. Njih dvoje bi ponekad zajedno šetali Zlatu, ćerku Zorice i Kemiša, a njihova veza je prerasla u prijateljski odnos.

Priča je dobila novi zaplet kada je Aneta načula da je jedna njena lepa koleginica bacila oko na Bažu i tada je pomislila: "Ako je njoj dobar, što ne bi i meni", tvrde pomenuti mediji.

Aneta Farago
foto: Printscreen YouTube

Venčanje bez poljupca

Kako se pisalo, brak je sklopljen, ali poljubac mladenaca nije bio. Oni su jedno drugom čestitali "bacanjem koske". Na medeni mesec nisu otišli, a Aneta je o svom bračnom životu jednom prilikom i javno govorila:

− Mnogo mi je bio fin muž. Veoma pažljiv. Uopšte me nije uznemiravao. Uveče bi kleknuo pored kreveta, poljubio mi ruku i otišao u drugu sobu da spava.

Nakon mesec dana braka doneli su odluku da se razvedu, a voditeljka je završila na sudu jer ju je porodica bivšeg supruga tužila zbog kleveta na njegov račun.

Kurir / Blic / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

06:59

STARS EP247

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track