POPOVIĆEVA ĆERKA NAPUSTILA ŠKOLU I UPISALA KURS ZA MANIKIR, A SADA POKRENULA UNOSAN BIZNIS! Aleksandra izabrala neobičan poziv
Foto: Nenad Kostić, Zorana Jevtić, Printscreen/Instagram

za svaku pohvalu

POPOVIĆEVA ĆERKA NAPUSTILA ŠKOLU I UPISALA KURS ZA MANIKIR, A SADA POKRENULA UNOSAN BIZNIS! Aleksandra izabrala neobičan poziv

Stars -

Naslednica Saše Popovića, Aleksandra, napustila je dva fakulteta i odlučila se da završi kurs za manikir i bavi se tim biznisom, međutim, sada je pokrenula još jedan.

Iako je milionerka, zahvaljujući roditeljima, Aleksandra je jedna od najskromnijih među decom poznatih, a o tome dovoljno govori i činjenica da je sama odlučila da pokrene posao.

Saša Popović, Aleksandra Popović
foto: Printscreen/Instagram

Ona je počela samostalni život, a pored manikira koji je radila kod kuće, o čemu je pričao i sam Popović, sada se na Instagramu pohvalila svojim proizvodima.

Aleksandra Popović
foto: Damir Dervišagić

Kako je umetnička duša, Popovićeva naslednica počela je da pravi nakit, i to da ručno izrađuje sama. Ona je usnimila svoj kreativni proces i pokazala i pojedine prozivode koje je napravila.

Inače, nekadašnji vlasnik "Grand produkcije" poklonio joj je stan u kompleksu na Bežanijskoj kosi, koji je sagradio, ali i lokal kako bi počela privatni biznis.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

06:59

STARS EP247

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja