SVADBA,SVADBA! Ognjen Vranješ se ženi Legijinom svastikom, sportista staje na ludi kamen sa beogradskom lepoticom
Foto: Printscreen, Shutterstock

Čuju je svadbena zvona

SVADBA,SVADBA! Ognjen Vranješ se ženi Legijinom svastikom, sportista staje na ludi kamen sa beogradskom lepoticom

Stars -

Ognjen Vranješ se ženi po drugi put, ekskluzivno saznaje Kurir. Sportista je toliko srećan u ljubavi da ponovo staje na ludi kamen, i to sa sestrom supruge Milorada Ulemeka, beogradskom lepoticom Marijom, koja nije poznata javnosti.

Ognjen Vranješ, Milorad Ulemek Legija
foto: Nemanja Nikolić, Profimedia, Printscreen

Njih dvoje su već nekoliko meseci zajedno, a da ljubav cveta, potvrdila je upravo Legijina lepša polovina, koja se fotografisala sa sportistom i svojom sestrom i taj zajednički trenutak podelila na društvenim mrežama. To je jedina njihova zajednička fotografija koja je osvanula u javnosti. Ona je tagovala fudbalera, koji je takođe podelio post na svom profilu i uz srca napisao da je u pitanju porodični trenutak:

Ognjen Vranješ
foto: Printscreen

- Familija - napisao je Vranješ i dodao dva velika emotikona u obliku roze srca. Ta fotografija je nastala u Beogradu na dočeku Nove 2024. godine, koji su zajedno proslavili, a o čemu smo već pisali. To je ujedno i prvi put da je iskusni štoper Čukaričkog nakon razvoda od supruge Danijele pokazao javno svoju partnerku, s kojom uskoro planira i da zasnuje porodicu.

- Vranješ privatni život krije od javnosti. S Marijom je u ozbiljnoj vezi i njihova priča je totalno drugačija. Srećan je, miran i ispunjen. Izlaze zajedno, ona prati njegove utakmice, putuju i zaista su zaljubljeni. Uskoro će se venčati, ali sve detalje o tome drže u tajnosti. Svadba će najverovatnije biti na jesen. Njena sestra je udata za Legiju i svi iz porodice znaju za njih dvoje i podržavaju ih. Mogu vam reći da su lep par i da odlično funkcionišu. Nisam siguran koliko će njih dvoje želeti u budućnosti da dele s javnošću intimne trenutke. Mislim da će, kao i dosad, taj deo života zadržati za sebe - priča naš izvor i dodaje da Ognjen nikad nije bio srećniji nego otkad je s Marijom.

Ognjen Vranješ
foto: Seskimphoto / Avalon / Profimedia

Inače, on se posle 13 godina vratio u srpski fudbal i prošle godine postao najveće pojačanje kluba s Banovog brda. Igrač bogate karijere, koji je nastupao u Moldaviji, Rusiji, Turskoj, Španiji, Grčkoj i Belgiji, iza sebe ima i učešće na Svetskom prvenstvu u Brazilu sa selekcijom Bosne i Hercegovine, više od pola godina živi u Beogradu.

Ognjen Vranješ
foto: Printskrin/Instagram

U više navrata smo pokušali da stupimo u kontakt s Vranješom, ali on nije odgovarao na naše pozive i poruke.

Stars
foto: Kurir
01:27

E MOJ TI, KAKO BI MARIĆ TO POKIDAO! Olivera Kovačević ekskluzivno: Došla prozivali na probama, a onda je stigao TELEFONSKI POZIV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track