GRADONAČELNIK SPLITA PROGOVORIO O PRIJI I SVE IZNENADIO! Pitali ga da li će dozvoliti njene koncerte, evo šta je imao da PORUČI
Foto: Petar Aleksić, Shutterstock

iznenadio je čak i voditelja

GRADONAČELNIK SPLITA PROGOVORIO O PRIJI I SVE IZNENADIO! Pitali ga da li će dozvoliti njene koncerte, evo šta je imao da PORUČI

Stars -

Posle brojnih koncerata kojima ruši rekorde u Hrvatskoj, pa je tako sada u roku od dva dana raspordala skoro tri dvorane u Rijeci početkom aprila, gradonačelnika Splita pitali su o Aleksandr Prijović.

Naime, Ivica Puljak gostovao je u emisiji Aleksandra Stanovića Nedjeljom u dva, gde su se u jednom trenutku dotakli naše mlade zvezde.

Aleksandra Prijović, Osijek
foto: Jurica Cvitanić/Extra FM

- Da vas neko pita, ne znam je li bilo takvih zahteva, u Zadru vidim ne može, bi li u Splitu mogla nastupiti Aleksandra Prijović? - pitao ga je Stanković.

Njegov odgovor iznenadio je mnoge, s obzirom na to da je gradonačelnik Zadra nedavno zabranio Prijin koncert u tom gradu.

Aleksandra Prijović
foto: Nemanja Nikolić

- Ja obično ne odlučujem o takvih stvarima, ali da me neko pita - da, zašto ne - rekao je Puljak.

Podsetimo, od poverljivog izvora "Index" je iz Zadra saznao da je gradonačelnik Zadra Branko Dukić odbio organizatore koncerta i to opravdao tvrdnjom da "nema slobodnih termina" u dvorani Krešimir Ćosić.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

06:59

STARS EP247

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track