"MARKO I JA VIŠE NISMO ZALJUBLJENI" Luna Đogani otkrila nepoznate detalje iz braka, ovako izgleda njen PRIVATNI život
Foto: Ata Images

"MARKO I JA VIŠE NISMO ZALJUBLJENI" Luna Đogani otkrila nepoznate detalje iz braka, ovako izgleda njen PRIVATNI život

Stars -

Bivša rijaliti učesnica Luna Đogani sa svojim izabranikom Markom Miljkovićem ima dve ćerke i potpuno su se posvetili porodici i mirnom načinu života.

Luna se retko eksponira u javnosti i iznosti detalje iz njihove privatnosti, a mi smo je sada zatekli na snimanju jedne emisije, te nema je otkrila kakva je kao majka i da li je stroga.

Luna Đogani
foto: Ata Images

- Jesam. Umem da budem stroga, moram. Neke granice moraju da postoje, ne mogu da pustim baš sve da bude kako ona želi, pričam o Miji, beba je mala. Umem da se naljutim, mene najviše sluša, kod mene nema zezanja - rekla je ona.

Marko Miljković
foto: Instagram

Kako je nedavno bio Dan zaljubljenih, pitali smo Đoganijevu kako je praznik provela sa svojim suprugom.

- Mi više nismo zaljubljeni, prošao je odavno taj stadijum, ne slavimo taj dan, već je fokus na našoj porodici, na deci. Bili smo u Sokobanji, uživali smo tih četiri dana. To je prvi naš put sa naše dvoje dece. Svakako je bilo prelepo. Šetali smo, jeli, spavali, kupali se... - odgovorila je ona.

Luna Đogani
foto: Ata Images

Đoganijeva je istakla da za nju više nema odmora, već da je u potpunosti posvećena devojčicama da i gleda kako njima da ugodi.

- Ma kakvi. Ja znam da više ne idem na odmor, za mene je odmor davno završen. Sada idem zbog dece, da one idu na čist vazduh, da plivaju, da promene okolinu, u tome uživam. Sad odmor kao odmor dok su one male zaista ne postoji, da sada kao ja ležim i odmaram, ne. Ali prija mi promena, dobar hotel, dobro društvo...

kurir.rs/blic/preuzeo I.L.

Bonus video:

00:15

Mlada najveselija na veselju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track