NINA ĐOGANI KRIJE LICE BEZ ŠMINKE! Anabela pozira sa starijom ćerkom Lunom, a mlađa BEŽI GLAVOM BEZ OBZIRA
Foto: Ata Images

NINA ĐOGANI KRIJE LICE BEZ ŠMINKE! Anabela pozira sa starijom ćerkom Lunom, a mlađa BEŽI GLAVOM BEZ OBZIRA

Stars -

Jutjuberka Luna Đogani pojavila se u emisiji Ognjena Amidžića sa majkom Anabelom Atijas, a na snimanje iste došla je i njena sestra Nina Đogani.

Za razliku od Lune i Anabele, koje su pozirale pripadnicima sedme sile, Nina je odbijala da se fotografiše jer nije bila sređena.

Luna Đogani
foto: Ata Images

Lunina sestra bila je bez scenske šminke, sa kojom je često vidimo u javnosti, pa je bežala od fotografa i sve vreme prekrivala lice šakom.

Luna Đogani
foto: Ata Images

Podsetimo, kako je Kurir nedavno pisao, Nina Đogani, mlađa ćerka Anebele Atijas i Gagija Đoganija, već nekoliko meseci je u vezi sa dečkom, koji se trenutno nalazi u Centralnom zatvoru. Ona je s njim od proletos, ali njegov identitet krije od prvog dana, pa i na Instagramu nijednom nije objavila njegovo lice iako je letos redovno postavljala njihove zajedničke fotografije i snimke. Preko njegovog lica uvek je stavljala srce. Ona ga redovno posećuje, a to su zabeležio naš paparaco.

Nina Đogani
foto: Kurir

Ona se našla i u centru skandala sa braćom Panić, koji su osumnjičeni da su učestvovali u posredovanju prostitucije zbog čega je MUP Srbije raspisao poternicu za njima.

Bonus video:

00:15

Mlada najveselija na veselju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track