"NISAM MOGLA DA RODIM SINA ČOVEKU KOG SAM VOLELA, ZATRUDNELA SAM SA DRUGIM" Kad sam bivšem rekla, pao je sa stolice!
Foto: Damir Dervišagić

"NISAM MOGLA DA RODIM SINA ČOVEKU KOG SAM VOLELA, ZATRUDNELA SAM SA DRUGIM" Kad sam bivšem rekla, pao je sa stolice!

Stars -

Pevačica Biljana Sečivanović, koja se proslavila takmičenjem u "Zvezdama Granda", pre nego što je sudbonosno "da" 2020. godine izgovorila izabraniku Aleksandru Nediću, imala je buran ljubavni život.

Naime, pre nego što je osnovala svoju porodicu, Biljana je prošla kroz brojne ljubavne brodolome, uključujući i to da je sa tadašnjim dečkom kog je mnogo volela pokušavala da dobije dete, a onda joj se desila potpuno neočekivana stvar.

Biljana je ispričala da je ljubav prema muzici u njoj probudi harmonikaš sa kojim je nastupala i sa kim je bila čak i verena. Međutim njegovi roditelji je nisu želeli za snajku jer je pevačica, pa su raskinuli. Ona je nakon razočarenja odlučila da ode u Austriju.

Biljana Sečivanović
foto: G.G./ATAImages

- Otišla sam u Austriju i tamo sam doživela novu ljubav. I on je bio momak iz benda, klavijaturista Bojan, ispričala je jednom prilikom pevačica, kada se prisetila kako je sa Bojanom želela da stvori porodicu, međutim, njen život je krenuo u drugom pravcu:

- Hteli smo dete, pokušali smo, ali bez uspeha. Imala sam operaciju jajnika i materice, mnogo komplikacija. Na kraju sam mu rekla: ‘Idi, nađi nekog ko će ti roditi sina’. Razišli smo se posle devet godina. Ginekolog mi je stalno govorio da promenim petla. Kada sam prestala da pijem lekove i sve lađe mi potonule, upoznala sam čoveka koji nije iz muzičke priče i zatrudnela s njim. Plakala sam i pitala se da li je moguće da mi se ovo dešava? Nisam uspela da podarim sina čoveku koga sam volela i želela, a sad sam zatrudnela sa drugim. Bila sam stravično tužna, bilo mi je teško, a još sam radila sa bendom u kome je bio Bojan. Kada sam im rekla da ih napuštam jer sam trudna, on je bukvalno pao sa stolice.

Biljana je u Austriji donela na svet sina Mateju. Međutim, na dan kada joj se ostvarila jedna od najvećih želja, rođenje sina nije mogla da proslavi jer joj se desila velika porodična tragedija. Njen sestrić Nikola je preminuo nakon što je izgubio bitku sa teškom bolešću.

kurir.rs/glossy/preuzeo I.L.

Bonus video:

00:15

Mlada najveselija na veselju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track