KO SU SEVERININE SESTRE S KOJIMA JE GODINAMA U SVAĐI? Jedna je se ODREKLA zbog bivšeg, sa drugom se POTUKLA! Totalno se razlikuju
Foto: Ana Paunković

loši odnosi

KO SU SEVERININE SESTRE S KOJIMA JE GODINAMA U SVAĐI? Jedna je se ODREKLA zbog bivšeg, sa drugom se POTUKLA! Totalno se razlikuju

Stars -

Severina, već više od dve decenije privlači medijsku pažnju, kako svojom muzikom, tako i privatnim životom.

Svojom privatnim životom, Severina je uvek u centru pažnje, a porodicu je pokušavala da drži dalje od očiju javnosti, no to joj nije baš uspelo.

Pevačica je osim sina Aleksandra, vezana za majku Anu, ali ne i sa sestrama Zdenkom i Marijanom.

Severina, Severina Vučković
foto: ATAImages

Kako su pisali hrvatski mediji, sa starijom sestrom, Zdenkom, Seve ne razgovara već dugo, a ona živi u blizini Zadra.

Naime, Zdenka se svoje slavne sestre odrekla nakon što se ona udala za Srbina, sportskog menadžera Igora Kojića, od kog se prošle godine razvela nakon šest godina braka.

- Ne podržavamo sve ovo, Srbi su nad nama vodili oružani rat, ugnjetavali nas 50 godina, a sada vode psihološki. Moja sestra vaspitana je u hrvatskoj i moralnoj, rimokatoličkoj porodici, od oca Hrvata i majke Hrvatice, ali je njen život preuzela menadžerska mašinerija. Ona ima planetarnu slavu, ali sigurno ima tužan život. Molim za njeno zdravlje i sreću - rekla je Zdenka ranije za hrvatske medije.

S druge strane, ni sa Marijanom, Severina nije u dobrim odnosima. Kako su mediji ranije prenosili, Severina i Marijana su već duže vremena u svađi, a tada se u pevačicin život upleo i Centar za socijalni rad zbog sukoba sa sestrom.

Marijana Vučković
foto: Printscreen/Facebook

Inače, kako su pisali tamošnji mediji, Severina i Marijana su se potukle.

- Severina me mlatnula kišobranom. Nije istina da nisu znali gde živim i da se nisam viđala s članovima porodice. Vidjla sam se s njima pre epidemije korona virusa, a znalo se da sam poslednje vreme u Nemačkoj - rekla je Marijana Popović dok je još oporavljala nakon žestokog obračuna u stanu svoje i Severinine majke.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:24

Hit snimak Jelene na svojoj svadbi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track