ĐANI ŠOKIRAO JAVNOST SA VEŠĆU DA GA SLAĐANA VARA! Pevač došao bez SUPRUGE na svadbu: Sa dečkom je, DANIMA GA TRAŽIM (VIDEO)
Foto: Kurir

kurir tv

ĐANI ŠOKIRAO JAVNOST SA VEŠĆU DA GA SLAĐANA VARA! Pevač došao bez SUPRUGE na svadbu: Sa dečkom je, DANIMA GA TRAŽIM (VIDEO)

Stars -

Svadba Slobe Radanovića i njegove izabranice Jelene prošla je u najboljem redu. Mladoženja se umesto prvog plesa, ipak odlučio da supruzi otpeva pesmu "Tri u jednoj" od Marinka Rokvića.

Među zvanicama je bio dobar broj ljudi sa estrade, a među prvima je pristigao Radiša Trajković Đani.

01:09

DANIMA GA TRAŽIM, NE ZNAM GDE JE Đani došao na svadbu bez supruge Slađe, PA ŠOKIRAO SVE PRISUTNE: Sa dečkom je!

Intrigu novinarima je probudilo to što se proslavljeni pevač pojavio bez svoje lepše polovine, pa im je on kratko odgonetnuo:

- Sa dečkom, ne znam kakav je, i ja ga tražim danima, ne znam gde je.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj devet za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

Bonus video:

01:49

Sloba nazdravlja dok Đani pravi haos

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track