MESECIMA SE SPEKULIŠE DA JE ONA BRENINA SNAJKA! Pevačica iskreno progovorila o odnosu sa Viktorom Živojinovićem: NEMAM SREĆE...
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

konačno razrešila dilemu

MESECIMA SE SPEKULIŠE DA JE ONA BRENINA SNAJKA! Pevačica iskreno progovorila o odnosu sa Viktorom Živojinovićem: NEMAM SREĆE...

Stars -

Već mesecima se u medijima spekuliše da je Lena Čolak u vezi sa Viktorom Živojinovićem, sinom Lepe Brene, a sad je pevačica konačno progovorila o njihovom odnosu.

Ni ona, ni Viktor nikada javno nisu pričali o ovoj temi, zato je pevačica rešila da stavi tačku na sva nagađanja, pa je otkrila svoj emotivni status.

Lena Čolak
foto: Kurir

-Nisam zaljubljena i žao mi je što nisam, ali kada pogledam sa druge strane, bolje mi je, ovako sam mirnija. Možda ja nemam sreće u ljubavi, a onda je bolje da radim ono gde imam sreće, a to je posao – rekla je ona.

Viktor Živojinović
foto: Damir Dervišagić

„Nemam sreće u ljubavi“

Pevačica priznaje da su se ljubavni odnosi danas dosta promenili i da je sve postalo površno i prolazno.

Lena Čolak
foto: Printscreen/Instagram

-Danas se sve promenilo, mislim da je ljubav prevaziđena, a nije, to je nešto što je najbitnije. Onda ne vredi ulagati vreme i energiju u nešto što danas nije na ceni i nije na vrednosti. Ljudi su dosta površni danas, svi gledaju ako nešto ne valja, odmah ću da zamenim, da nađem drugog. Treba svi da se stopiramo i da razmislimo šta se sve dešava - zaključila je ona.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

01:49

Sloba nazdravlja dok Đani pravi haos

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track