"DOŠLA JE U PATIKAMA I REKLA: JA PARA NEMAM..." Saša Popović je pomogao ovoj pevačici, spasio joj karijeru, sad je velika zvezda
Foto: Ana Paunković

pružio joj ruku spasa

"DOŠLA JE U PATIKAMA I REKLA: JA PARA NEMAM..." Saša Popović je pomogao ovoj pevačici, spasio joj karijeru, sad je velika zvezda

Stars -

Folk pevačica Indira Radić danas može da se pohvali bogatom i dugom karijerom punom hitova.

Sve to možda ne bi bilo tako da joj davne 1996. godine u kritičnom trenutku nije pomogao niko drugi do estradni majstor i nekadašnji direktor “Grand” produkcije Saša Popović.

Saša Popović
foto: Printscreen

Naime, Indira je na početku karijere izdala nekoliko albuma sa “Južnim vetrom”, a zatim i jedan album 1995. godine za “PGP RTS”, sa kojeg se izdvojio hit “Srpkinja je mene majka rodila”.

Indira Radić
foto: Dragan Kadić

Međutim, Indira je nakon velikog uspeha pomenute pesme ostala bez dinara. Nije znala šta će i kuda će, pa se za pomoć obratila Saši Popoviću.

- Indiru sam prvi put upoznao na jednoj turneji u Švajcarskoj, a prvu saradnju ostvario sa njom 1996. godine. Došla si u produkciju Zam, onako u patikama, farmericama i rekla: “Jel možete vi meni nešto da uradite, ja para nemam, ako može nešto da se uradi, uradite, ako ne, laku noć i doviđenja. Ja sam rekao da ću ti uraditi album i da se javiš prvog septembra - ispričao je Saša Popović u emisiji “Veče sa Indirom Radić” na “Grand” televiziji 2014. godine.

Indira Radić nastavila je i dalje uspešna u svom poslu, niže hitove, a mnogi obožavaju njene pesme.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

09:32

STARS 251

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja