MIRKA VASILJEVIĆ PRE VUJADINA LJUBILA SINA KONTROVERZNOG BIZNISMENA! Zaveo je čim je postala PUNOLETNA, evo kako su se UPOZNALI
Foto: Kurir Televizija

malo ko zna ove detalje

MIRKA VASILJEVIĆ PRE VUJADINA LJUBILA SINA KONTROVERZNOG BIZNISMENA! Zaveo je čim je postala PUNOLETNA, evo kako su se UPOZNALI

Stars -

Lazar Kosmajac, sin kontroverznog biznismena Dragoslava Kosmajca, pre sadašnje supruge bio je u ljubavnim vezama sa brojnim poznatim damama.

Jedna od njegovih ljubavnih veza o kojoj se najviše spekulisalo, jeste sa poznatnom glumicom Mirkom Vasiljević.

Lazar Kosmajac
foto: Zorana Jevtić

Ljubavnu vezu sa Kosmajcem, Mirka je započela nakon svog punoletstva, a upoznali su se u jednoj privatnoj školi , koju su oboje pohađali. Ljubav između njih trajala je par meseci, nakon čega su se rastali.

Mirka je ubrzo upoznala Vujadina, te sa njim zasnovala porodicu.

Mirka Vasiljević
foto: Printscreen

Na brojna pitanja o njenom bivšem dečku Lazaru, Mirka je imala jasan odgovor.

"Uvek rado odgovaram na pitanja koja se tiču mog posla i ona koja su u vezi sa suprugom i decom. Međutim, ne želim da pričam o nečemu što je deo moje prošlosti i što se dešavalo u srednjoj školi. Nije da izbegavam da pričam o tome jer sam posebna, već je to totalno degutantno", objasnila je Mirka.

Mirka Vasiljević
foto: Petar Aleksić, Zorana Jevtić

Inače, Mirka i Vujadin važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj sceni. Par ima četvoro dece, dva sina i dve ćerke.

Bonus video:

09:32

STARS 251

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track