OVE RIJALITI ZVEZDE SRBIJA NAJVIŠE VOLI: Pevači, poznati bez zanimanja, skandal-majstori... On se pokazao NAJBOLJE DO SADA
Foto: Kurir

Od prve “Zadruge” prošlo NEKOLIKO GODINA

OVE RIJALITI ZVEZDE SRBIJA NAJVIŠE VOLI: Pevači, poznati bez zanimanja, skandal-majstori... On se pokazao NAJBOLJE DO SADA

Stars -

Od prve “Zadruge” prošlo je više od pet godina, a kroz rijaliti prošlo je mnogo takmičara koji su na sve načine pokušavali da dođu do prvog mesta. Publika je glasala i bila ta koje je odlučila ko zaslužuje pobedu u rijalitiju.

Pomenuti šou program je samo jedan u nizu rijalitija koji se prikazivao širom regiona. Pored “Zadruge” tu je bio i rijaliti “Farma”, kao i “Veliki brat”…

Milan Topalović Topalko, pobednik “Farme 1”

Milan Topalović Topalko
foto: Pritnscreen

Za prvu “Farmu” se uvek govorilo da je bila najbolja, upravo zbog toga što je bila prva. Njen pobednik je bio pevač Milan Topalović Topalko davne 2009. godine koji je svojim ponašanjem na imanju osvojio publiku. On je po završetku rijalitija vredno radio na svojoj karijeri, pa je čak izdao i album, koji je bio veoma uspešan. I dalje puni klubove, a prisutan je i u medijima.

Iva Grgurić, pobednica “Zadruge 3”

Iva Grgurić
foto: Printskrin/Instagram

Anonimna devojka iz Hrvatske, Iva Grgurić ušla je u treću sezonu rijalitija “Zadruga”. Za kratko vreme osvojila je simpatije publike, a sezonu je obeležila njena ljubav sa Filipom Đukićem. Iva je u superfinalu odmerila snage sa Markom Miljkovićem. Prema glasovima publike, ona je osvojila 41,79%, dok je Miljković osvojio 37,89%. Par meseci nakon pobede i osvojenih 50.000 evra, Iva je raskinula sa Filipom i zaposlila se kao voditeljka.

Ivan Ljuba, pobednik prve sezone "Velikog brata"

Reklo bi se da su rijaliti šou programi nekada bili sasvim drugačijeg karaktera , dok je publika primećivala i podržavala, čini se, potpuno različite profile ljudi od onih danas. U prvom domaćem rijaliti programu "Veliki brat" iz 2006. godine, tome u prilog svedoči i pobednik Ivan Ljuba, pijanista iz Beograda.

Ivan Ljuba
foto: Printscreen/Facebook

Po opštoj oceni Ivan je bio najveći favorit za pobedu od samog početka, pre svega zbog svoje pristojnosti, obrazovanja i očigledne inteligencije. Ivan je bio tih i povučen, i pokazao je prave vrednosti i kvalitete. Publiku je osvojio lepim manirima i vaspitanjem, a po završetku rijalitija nije mnogo mario za pravljenje skandala, izjave, intervjue. On je čak sasvim nestao iz javnog sveta, i posvetio se koncertima.

Dejan Dragojević, pobednik "Zadruge"

Dejan Dragojević, Elitovizija
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dejan je u Zadrugu šao sa sada već bivšom ženom Dalilom Dragojević, kao bračni partneri, da bi vrlo brzo došlo do njene prevare sa Filipom Carem, a potom i do Dejanove veze sa Aleksandrom Nikolić, koja takođe nije mnogo potrajala. Dejan i Dalila su se razveli u rijalitiju, mesecima javno prepucavali i izgovorili mnoge teške reči jedno drugom, a sada uživa u novoj vezi.

Luna Đogani, pobednica "Zadruge"

Druga žena pobednica "Zadruge" bila je Luna Đogani koja je ušla u drugu sezonu pomenutog programa kako bi popravila utisak kod publike i prikazala se u drugačijem svetlu. Ona je tada započela ljubavnu romansu sa Markom Miljkovićem, koju su nedavno krunisali brakom te dobili ćerkicu Miu.

Miloš Bojanić, pobednik "Farme"

Miloš Bojanić
foto: Kurir televizija

Drugu sezonu "Farme" svakako je obeležio Miloš Bojanić. Iako je tokom boravka na imanju bio glavni akter većine svađa, narod je upravo njega izglasao za pobednika, dok se Dragan Marinković Maca našao na drugom mestu.

Nadica Zeljković, pobednica "Zadruge"

Popularnost Kristine Kije Kockar doprinela je da u "Zadrugu 4" uđe njena majka Nadica Zeljković. Nadičini oštri komentari postali su zaštitni znak njenog učešća. Publika se uglavnom slagala sa njenim stavovima a česti konflikti sa zadrugarima doveli su je do samog kraja takmičenja.

Nadica Zeljković
foto: Printscreen/Pink

Zahvaljujući Kijinim fanovima, ali i onim koje je stekla tokom takmičenja našla se u superfinalu sa Milicom Kemez. Nadica je osvojila 31,04% glasova, dok je Milica Kemez zauzela drugo mesto sa 28% glasova. Zeljkovićeva se nakon pobede u Zadruzi povukla iz javnosti, kako je i najavila.

Miki Đuričić, pobednik "Velikog brata"

Pčelar iz Kupinova Miki Đuričić pobedio je u serijalu "Veliki brat" 2009. godine i tako osvojio glavnu nagradu od 50.000 evra. Iako je i prethodna dva puta kada je bio učesnik ovog rijaliti šou programa, bio izraziti favorit, Đuričić nikako nije uspevao u da u kući Velikog brata ostane do kraja. Bio je istrajan, što mu je donelo pobedu, priželjkivanu novčanu nagradu i nove obožavatelje.

Miki Đuričić
foto: Printscreen TV Pink

Odmah po prograšenju pobednika, najpopularniji pčelar u Srbiji rekao da će novac kao i uvek potrošiti brzo i nekvalitetno i dodao da je njemu trebalo samo 15. 000 evra, a ostalo ga ne zanima. Mikija smo inače, imali prilike da gledamo i u drugim rijaliti programima.

02:18

BORA BI TO VOLEO, JEDINO DA MI PLATE, PA DA ME SNIMAJU Rijaliti par objavio NEREALNE vesti: Voleo bih to da imamo ZBOG NAS!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track