"ONA U GLASU IMA TAJ PRIZVUK ETNA" Ivana Selakov o Breskvici, a evo šta kaže o filmu Nedelja: Očekivala sam da će biti više...
Foto: Dragan Kadić

otvoreno

"ONA U GLASU IMA TAJ PRIZVUK ETNA" Ivana Selakov o Breskvici, a evo šta kaže o filmu Nedelja: Očekivala sam da će biti više...

Stars -

Ivana Selakov za domaće medije prokomentarisala je aktuelna dešavanja i otkrila svoje impresije o filmu Nedelja, ali i Breskvici koja se takmiči na PZE.

Ivana Selakov
foto: Kurir Televizija

- Jesam i to čak među prvima ja mislim, uhvatila sam priliku da ga odgledam pre odlaska na odmor. Super je, ne znam ko nije voleo Džeja i njegove pesme, film je odličan, možda sam ja očekivala da će biti malo više o njegovoj karijeri, da kažemo od perioda kada je snimio prvu pesmu pa nadalje, ali su verovatno autori ostavili prostora da snime neki nastavak, tako se šuška, tako svi pričaju, ali u svakom slučaju, meni je bilo jako interesantno, emotivno i baš super. Ali moram da pohvalim najviše Husu, koji je maestralno odglumio ulogu, a nije profesionalni glumac, tako da za njega najveće pohvale - rekla je Ivana.

Film Nedelja, Husein Alijević Husa, Husein Alijević
foto: Mondo/Stefan Stojanović

Ivana nam je dala mišljene i u aktuelnim filmovim koji se snimaju o legendarnim pevačima.

Ja to volim da gledam, gledam strane filmove na tu tematikiku i obožavam to da gledam jer sam iz te branše i uvek naučim nešto novo - rekla je Ivana.

Ivana Selakov
foto: Instagram screenshot

Nakon duge saradnje sa Cecom otkriva kako joj se svidela Cecina pesma iz filma "Nedelja", i otkrila da li će doći do dueta.

- Super je pesma, i drago mi je da se pojavila takva pesma koju svi jedva čekamo da uvrstimo u repertoar. Pesma je odlična, emotivna i Ceca duži period nije izbacivala ništa novo i mislim da je ova pesma pun pogodak. Ko ne bi voleo da ima duet sa Cecom ali ne verujem da će se tako nešto desiti, svi jedva čekamo da čujemo njene pesme, ja je jako volim i kao pevača i kao osobu, jedva čekam šta će da izbaci - odgovorila je Ivana.

Anđela Ignjatović Breskvica, Breskvica
foto: Nemanja Nikolić

I za kraj otkrila mišljenje o Breskvicinoj pesmi za Evroviziju.

- Bila sam na odmoru, nisam sve poslušala, znam da ima etno pesmu i da joj pesma skroz drugačija od ostalih. Ona u glasu ima taj prizvuk etna, mislim što da ne, to je naše i što bi bežali od toga - odgovara Ivana.

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

09:32

STARS 251

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track