"IMALA SAM KOMPLEKSE ZBOG TOGA" Goca Lazarević o detinjstvu i odrastanju: Sad kad čujem devojke koje su prelepe...
Foto: Stefan Stojanović/ Mondo

"IMALA SAM KOMPLEKSE ZBOG TOGA" Goca Lazarević o detinjstvu i odrastanju: Sad kad čujem devojke koje su prelepe...

Stars -

Goca Lazarević nedavno je otvorila srce i podelila iskrene momente iz svoje mladosti.

Goca je priznala da je prošla kroz period kada se osećala nesigurno zbog svog izgleda, budući da je tada bila dosta mršavija.

Goca Lazarević
foto: Stefan Stojanović

- Ima jedna interesantna stvar. Ja kad sam bila mlada i lepa, sad sam samo mlada, namerno kažem suprotno, bila sam dosta vitka, previtka, da ne kažem mršava i ja sam imala kompleks zbog toga. Žene se ubijaju da budu mršave i to je uvek na televiziji izgledalo dobro. Sad kada sa vremenske distance pogledam te snimke od pre četrdeset godina, ali prosto sam bila mršava. Meni tek sad kratke haljine dobro stoje – rekla je ona.

Poznato je da devojke sve češće imaju estetske zahvate, a Goca je sada istakla svoje mišljenje o tome, priznajući da joj bude žao kada primeti da sve liče jedna na drugu.

Goca Lazarević
foto: PRINTSCREEN MAGAZIN IN

- Sad kad čujem devojke koje su prelepe i koje žele da menjaju svoj lični opis bude mi žao što od lepih devojaka prave klonove i onda su sve iste, sve liče jedna na drugu – istakla je ona.

Goca Lazarević – Ja sam imala kompleks zbog toga

Goca Lazarević, dugogodišnja ikona estrade, ponosno ističe svoj prirodan izgled i svesno ističe da nije podvrgla sebe estetskim operacijama koje su postale uobičajene u svetu zabave.

Goca Lazarević
foto: Ana Paunković

- Kad me pitaju kako, ja kažem ne znam. Stvarno ne znam, mnogo sam puta razmišljala o tome i mislim da pre svega da Bog, genetika mi je takva i sad kad bi analizirala znam od koga sam šta nasledila. Moja energija i dečija iskra koju sam sačuvala u sebi i delim je. Kažu jedina ljubav koja se deljenjem umnožava je ljubav – zaključila je pevačica.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

09:32

STARS 251

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja