LEPA BRENA KAO PRAVA DIVA! Nazdravlja šampanjcem dok pokazuje pogled od kog zastaje dah: More, palme i široki osmeh
Foto: Damir Dervišagić

bogato

LEPA BRENA KAO PRAVA DIVA! Nazdravlja šampanjcem dok pokazuje pogled od kog zastaje dah: More, palme i široki osmeh

Stars -

Popularna pevačica Lepa Brena trenutno boravi u Monte Karlu gde poseduje luksuznu nektertninu, a sunčane dane iskoristila je za uživanje.

Kadrove sa luksuzne destinacije Brena je podelila na svom Instagram profilu gde se pohvaila uživanjem u produktima svog rada.

Brena je podelila fotku sa terase jednog restorana na samoj obali Monte Karla na kojem je uz zrake sunca uživala i u čaši penušavog vina.

Lepa Brena zajedno sa suprugom Slobodanom Živojinovićem poseduje niz nekretnina, a neke od njih su stan u Monaku, te vila u Majamiju.

Podsetimo, pevačica je nedavno objavila pogled iz stana koji poseduju u Monte Karlu, a prizor je pravi raj za oči.

Tada je pokazala pogled od milion dolara i suvi luksuz koji ih okružuje - nema sumnje da će se Brena dobro odmoriti i da će napuniti baterije.

Ipak, ono što je mnogima najinteresantnije jeste činjenica da je Brenina komšinica svetski poznata, i to ni manje, ni više nego "kraljica popa" Madona.

Srpska folk pevačica i američka zvezda nemaju stan u istoj zgradi, ali su im terase jedna preko puta druge, pa samim tim jedna drugoj gledaju u prozor.

- Srela sam Madonu u Monte Karlu u liftu i videla sam omanju ženicu koja mi je ličila na nju. Bila je sa obezbeđenjem, naočare je imala, krenula žena na džoging. Ja kažem: "Vidi ovu žensku, ista je Madona" i na kraju sam ukapirala da jeste ona - ispričala je Brena svojevremeno.

Kurir / Blic / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

09:32

STARS 251

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja