OVO JE RAZLOG ZBOG KOJEG JE JOVANA JEREMIĆ TUŽILA SAŠKU KARAN! Mrežama se širio snimak, spomenut i Milomir Marić: Detalji
Foto: Printscreen

otkriven razlog sukoba

OVO JE RAZLOG ZBOG KOJEG JE JOVANA JEREMIĆ TUŽILA SAŠKU KARAN! Mrežama se širio snimak, spomenut i Milomir Marić: Detalji

Stars -

Sukob između Jovane Jeremić i Saške Karan traje već izvesno vreme, a danas je, prema pisanju medija, došlo do novog zapleta, budući da su se našle na sudu.

Kako je i Saškin muž Aleksandar Gazivoda rekao, razlog sukoba je jedna pevačicina izjava koja je izvučena iz konteksta na Tiktoku, ali nije otkrio šta je tačno izrečeno.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen

- Otišla je na Hepi ne bi li se uvukla i spopadala Marića, Marić radi od 4, 5 Jutarnji program. Nije znao kako da je otkači, donosila mu je vruć burek. I onda je tu nešto kao vodila i to je cela priča - govorila je Karanova, kako se navodi.

- Zvali su je kratkonoga, govorili da joj je glava ko marsovac, da vrati konju glavu. Šta je ovo, bože me sačuvaj - dodala je tada Saška, pišu mediji.

Saška Karan
foto: Kurir Televizija

Podsetimo, Saška Karan bila je ranije učesnica rijalitija "Parovi", koje je vodila i Jovana Jeremić.

Jovana Jeremić, Miloš Lazić
foto: Printscreen

Jeremićeva je ranije bila i u žestokom sukobu sa Tamarom Đurić. Voditeljka je pretila tužbom starleti, ali je došlo do pomirenja.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

09:55

STARS EP 253

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track