"MI SMO ISTI NAROD" Martina Vrbos stavlja tačku na loše komentare: Rodila sam dvoje srpske dece, a ćerka sam hrvatske majke
Foto: Kurir, Shutterstock

nije sve tako crno sutra u 20h na jutjub kanalu kurira

"MI SMO ISTI NAROD" Martina Vrbos stavlja tačku na loše komentare: Rodila sam dvoje srpske dece, a ćerka sam hrvatske majke

Stars -

Martina Vrbos gostovala je u emisiji "Nije sve tako crno", autora i voditelja Jovane Matić Đokić, i govorila o svom životu potpuno iskreno i bez zadrške. Otkrila je deo detinjstva, odrastanja, majčinstva i dopustila da je publika upozna u pravom svetlu.

Martina Vrbos
foto: Kurir

Pevačica je priznala kakva je iza kamera i u svoja 4 zida, ali i svemu što u poslednje vreme interesuje javnost kada je reč o njenom takmičenju u PZE-u.

Za Kurir je otkrila kako se nosi sa lošim komentarima zato što se kao Hrvatica udala za Srbina i preselila u srpsku prestonicu.

Martina Vrbos
foto: Kurir

- Mi smo jedan identičan narod i šta kod da radimo mi se veselimo uz muziku. Kao Ibrahimović što usred Milana peva "Jutro je". Nema tog lošeg komentara koji će da me prodrma. Ja sam Martina Vrbos koja je rodila dvoje srpske dece i ćerka sam hrvatske majke.

Martina Vrbos
foto: Kurir

Martina je poslala i poruku ljubavi svima:

- Ne treba se voditi trendovima. Volela bih da kažem svima da budu svoji, nemojte se voditi trećim licima ili nečemu što je moranje. Znam da sam ja pravi ambasador ljubavi, sledeće godine ako se otvori mesto za ministra ljubavi, mira i empatije među narodima, to će sigurno biti Martina Vrbos!

A šta je rekla o Srbiji, takmičenju PZE, svom životu i karijere pogledajte u emisiji "Nije sve tako crno" na Kurirovom jutjub kanalu u 20 časova.

NIJE SVE TAKO CRNO

Svake srede u 20 časova samo na Youtube kanalu i sajtu Kurira pratite novo izdanje emisije koja će vam vratiti veru u sebe, ali i svetlije sutra.

Teme i sadržaj će vas možda ponekad rastužiti ili rasplakati, ali i promeniti pogled na svet i ubediti da NIJE SVE TAKO CRNO.

Nije sve tako crno
foto: Kurir

Pred vama će biti tople ljudske priče, svakodnevni problemi, iskustva poznatih ali i manje poznatih lica koja će progovoriti o svojim ne tako lakim životnim trenucima i pomoći da prevaziđete svaki loš period u životu i shvatite da uvek postoji svetlo na kraju tunela.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

08:21

STARS EP249

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track