MILANA STANKOVIĆA OSTAVILA ZBOG POZNATOG KOŠARKAŠA, A POSEBNO JE SLABA NA KOLEGE! Turbulentni ljubavni život Rade Manojlović
Foto: ATAImages

svi detalji

MILANA STANKOVIĆA OSTAVILA ZBOG POZNATOG KOŠARKAŠA, A POSEBNO JE SLABA NA KOLEGE! Turbulentni ljubavni život Rade Manojlović

Stars -

Ljubavni život Rade Manojlović za mnoge je bio misterija, a znalo se onoliko koliko je ona želela da podeli, a sada je, po prvi put nakon dužeg periodam uhvaćena sa novim dečkom.

Prva javna veza sa Milanom Stankovićem

Rada Manojlović, Milan Stanković
foto: Kurir Televizija, Sonja Spasić

Prva javna veza koju je imala bila je sa Milanom Stankovićem, a sa njim je i dan danas ostala dobar prijatelj.Veza Rade Manojlović i Milana Stankovića otpočela je tokom takmičenja "Zvezda Granda" i trajala nekoliko godina. Međutim, njih dvoje su raskinuli, svako je krenuo svojim putem, a onda je u Radin život ušao sportski menadžer Momir Gajić, koji je tada važio za jednog od najlepših momaka na javnoj sceni.

Sve je slutilo da će Rada izgovoriti sudbonosno "da", a onda je usledio preokret

Rada Manojlović, Momir Gajić
foto: Damir Dervišagić

Rada Manojlović ispričala je svojevremeno u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji da se u nekadašnjeg košarkaša Momira Gajića zaljubila dok je bila u vezi s Milanom Stankovićem.Iako je sve slutilo na to da će Rada sa njim izgovoriti sudbonosno "da", par je raskinuo 2015. Gajić je nedugo zatim počeo vezu sa anonimnom lepoticom Nevenom Ninković koja mu je pre dve godine podarila ćerku.

Rada je gostujući pre nekoliko godina u jednoj emisiji otrkila zašto je njena veza sa Gajićem pukla.

- Tek sad, kada je prošlo nekoliko meseci od raskida, shvatila sam da je to moralo da se desi. Devojke, da ne biste prošle kao ja, verujte od početka svom instinktu, onome što prvo osetite kad nekog upoznate. Džaba sebe zavaravate da će biti sve u redu i da će se promeniti na bolje. Kompromisi su uvek tu, ali taj problem nekako se provlači kroz celu vezu i na kraju shvatiš da nije to ni trebalo tako dugo da traje. Kad si zaljubljen, sve gledaš kroz ružičaste naočare, pa se ispostavi da i posle tri godine postoje problemi kao na početku - iskrena je bila tada pevačica.

Haris Berković, Rada Manojlović
foto: Damir Dervišagić

Haris i Rada raskinuli nakon pet godina

Kao bomba odjeknula je vest da su pevačica Rada Manojlović i njen dugogodišnji partner Haris Berković raskinuli, a o razlozima se i dalje nagađa. Dok su jedni pričali da je za krah njihovog odnosa kriv pevačicin bivši, Milan, Rada se tada oglasila i demantovala te navode

- Ova poslednja veza jedino nije pukla zbog treće osobe. Kada razmišljam o drugoj osobi, a imam partnera u tom momentu, to je već prevara i ja volim da budem fer igrač i zato odmah prekidam. Čim sam ja pomislila na drugoga, znači da u mojoj trenutnoj vezi nešto nije okej. Inače, muškarci su uvek za mir, ali ja nisam, ja ne volim mir nikako - rekla je pevačica za Star.

Bonus video:

09:55

STARS EP 253

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track