KOMPOZITOR PROGOVORIO O PESMI "REZISTENTNA"! Otkrio da li je Ana Nikolić vlasnica izvođačkih prava: "Samo nek je VESELO!"
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić, Printscreen/Instagram

objasnio kako je došlo do zabune

KOMPOZITOR PROGOVORIO O PESMI "REZISTENTNA"! Otkrio da li je Ana Nikolić vlasnica izvođačkih prava: "Samo nek je VESELO!"

Stars -

U medijima je kao bomba odjeknula vest o tome da Ana Nikolić izdaje pesmu koja pripada njenoj koleginici Višnji Petrović, a sada je kompozitor numere Danijel Pavlović otkrio kako je došlo do zabune.

Ana Nikolić je pre nekoliko dana na svom Instagram profilu objavila fotografiju omota albuma koji je zamislio jedan dizajner.

Višnja Petrović, Ana Nikolić
foto: Petar Aleksić, Damir Dervišagić

Mnogi isprva nisu shvatili o čemu se radi i da je u pitanju samo dizajnerska ideja, pa su pogledali nazive pesama, a među njima se našla pesma "Rezistentna". Anini fanovi su bili ubeđeni da pevačica izbacuje novi hit, a danas se internet usijao kada je pevačica Višnja Petrović najavila pesmu pod istim imenom, čiji je autor Danijel Pavlović.

On se oglasio i objasnio kako je došlo do zabune.

- Ceo zbun je nastao kada je momak koji inače pravi dizajnerske koncepte za albume pevačica napravio jedan i za Anu i stavio nazive pesama iz svoje glave. Na tom spisku, koji nije tačan već je plod njegove kreativnosti, našao se i naziv za pesmu "Rezistentno" pukom slučajnošću koju je, pak, snimila Višnja Petrović. Neverovatna slučajnost, ali eto, samo nek je veselo.

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

07:05

STARS EP255

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track