"TATA ME JE NAPUSTIO KADA SAM IMAO 20 MESECI" Potresna ispovest Dejana Milićevića o detinjstvu: Majka je sve herojski iznela
Foto: Printscreen

"TATA ME JE NAPUSTIO KADA SAM IMAO 20 MESECI" Potresna ispovest Dejana Milićevića o detinjstvu: Majka je sve herojski iznela

Stars -

Fotograf Dejan Milićević nikada od javnosti nije krio da je odrastao samo sa majkom i da ih je otac napustio kada je on imao samo dvadeset meseci.

Dejan kaže da je zahvalan majci što se toliko potrudila oko njega i što je uspela da mu nadomesti ulogu oca koji nije imao u prediodu odrastanja.

Dejan Milićević
foto: Printscreen

-Mene je tata napustio kada sam imao dvadeset meseci, imao sam neopisivu sreću da se moja majka potrudila da bude i otac i majka u jednom. Stvarno je herojski iznela sve to, evo ja sada imam karijeru koja traje trideset godina, nemam probleme, ne pijem, ne pušim, ne drogiram se – rekao je on za Grand.

Dejan, koji je sarađivao sa najvećim muzičkim zvezdama poput Cece Ražnatović, Jelene Karleuše, Lepe Brene, Dragane Mirković i drugih, isto tako kaže da je zahvalan Bogu na svemu što je dobio u životu i javno se zahvaljuje majci na svemu što je za njega učinila.

-Ispravan sam i zato me Bog nagradio. Nemam problem ni u karijeri, ni u privatnom životu, sve se to sa godinama vidi na kraju šta je kome život dao ili oduzeo. Hvala njoj što se toliko potrudila, jedna je majka – zaključio je Dejan.

Kurir/Grand/Preneo: I.L.

Bonus video:

07:59

STARS EP248

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track