JK JE ČESTO ISTICALA DA NIJE VERNIK, ALI SE IPAK KRSTILA! Iza svega je stajao jedan moćnik, a ona je to uradila zbog ljubavi
Foto: Kurir televizija

zanimljiva priča

JK JE ČESTO ISTICALA DA NIJE VERNIK, ALI SE IPAK KRSTILA! Iza svega je stajao jedan moćnik, a ona je to uradila zbog ljubavi

Stars -

Jelena Karleuša u više navrata je isticala da ne veruje u Boga, te da je ateista. Međutim, pevačica ipak praznuje pravolavne praznike sa svojom porodicom, poput Vaskrsa i Božića.

- Iako sam ateista, sa zadovoljstvom učim decu tradiciji našeg naroda ali i tradiciji Slovenije, Hrvatske, Bosne, Kosova, Crne Gore, Austrije... jer u nama teče krv svih tih naroda - napisala je Jelena uz objavu svojevremeno.

Jelena Karleuša
foto: Printskrin/Instagram

- Otac mi je Srbin, majka Slovenka, jedan deda iz Like, drugi iz Slovenije, jedna baka iz Bosne, druga sa Kosova, prababa Austrijanka... šta sam onda ja? Ja sam čovek. I volim i poštujem sve vere i nacije...jer kad se sve sabere i oduzme, kad je frka- mi smo svi isti. Jedina podela je u našim glavama. Prema tome, budite dobri ljudi i učite svoju decu pravim vrednostima. Oni su bolja budućnost - poručila je Karleuša svojevremeno.

Uprkos činjenici da se izjašnjava kao ateista, Jelena je pristala da se venča u pravoslavnom hramu za svog, sada već bivšeg supruga, Bojana Karića.

No kako bi mogla to da učini, pre toga je morala biti krštena. Na društvenim mrežama postoji fotografija sa Jeleninog krštenja, a vrlo često je koriste protivnici pevačice kako bi pokazali da je Jelena mnogo puta tokom života "menjala ploču".

1 / 2 Foto: Printscreen/Youtube/Mihailo Gentleman

Kurir / Srbija Danas / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

09:04

STARS-EP254

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track