SAŠA POPOVIĆ OTKRIO INFORMACIJU KOJU ZANIMA ČITAVU NACIJU! Evo koliko su primanja Suzani i njemu, nije onako kako očekujete
Foto: Ata images

opa

SAŠA POPOVIĆ OTKRIO INFORMACIJU KOJU ZANIMA ČITAVU NACIJU! Evo koliko su primanja Suzani i njemu, nije onako kako očekujete

Stars -

Na estradi je veliki broj pevača i ljudi "iza scene" koji su uveliko zvanično u penziji, barem kada je reč o godinama. Neki od njih i dalje odlično zarađuju, dok drugi tvrde da ovih dana žive od prilično skromnih penzija.

Saša Popović iza sebe ima uspešnu karijeru i može da se pohvali time da je otvorio put mnogim mladim pevačima kroz takmičenje "Zvezde Granda". On je govoreći o svojoj supruzi Suzani Jovanović, koja je nakon višegodišnje pauze rešila da se vrati na scenu nedavno, priznao da je on finansirao njen album í da je za njega dao skoro 100.000 evra.

Saša Popović
foto: Kurir televizija

- Ja sam od penzije sve ovo uspeo da isfinansiram. Moram da pozdravim glavnog sponzora, pozdravljam Sašu Popovića, samog sebe - rekao je Saša na promociji Suzaninog albuma. Tada je i otkrio visinu svojih penzionerskih primanja.

- Moja penzija je 700 evra, 140 penzija sam uložio u sve ovo - rekao je Popović, što znači da je album koštao skoro 11.500.000 dinara, odnosno 98.000 evra - rekao je on za tada.

Saša Popović, Suzana Jovanović
foto: Ata images

Kurir / Nova / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

09:04

STARS-EP254

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja