DOVELE SU EVROSONG U SRBIJU ZAJEDNO S MARIJOM ŠERIFOVIĆ A evo gde su danas - Jedna je ZVEZDA, druga se udala za 14 godina starijeg
Foto: Printscreen

DOVELE SU EVROSONG U SRBIJU ZAJEDNO S MARIJOM ŠERIFOVIĆ A evo gde su danas - Jedna je ZVEZDA, druga se udala za 14 godina starijeg

Stars -

Ženska grupa Beauty Queens bila je oformljena za potrebe evrovizijskog nastupa u Helsinkiju 2007. godine.

Sanja Bogosavljević, Ana Milenković, Ksenija Milošević, Ivana Selakov i Suzana Dinić bile su vokalna podrška Mariji Šerifović, a nakon pesme Evrovizije odlučile su da naprave karijeru kao ženska muzička grupa.

Marija Šerifović
foto: Printscreen

Prvobitna postavka od pet devojaka pokušale su 2008. godine da kao bend odu na Evrovizuju sa pesmom "Zavet". Iako ih je u finalu za nekoliko poena pobedila Jelena Tomašević, Beauty Queens su nastavile da nastupaju na festivalima, a nekoliko godina kasnije su izdale album.

Naime, prvobitna postavka benda se promenila 2010. godine nakon što su Ana Milenković i Ivana Selakov napustile grupu kako bi napravile solo karijere. Posle albuma prvenca devojke su se razišle i svaka je krenula svojim muzičkim putem.

Ksenija Milošević udata je za 14 godina starijeg Sašu Miloševića Mareta. Naš uspešni kompozitor i njegova supruga, violinistkinja i koncert-majstor “Beogradske filharmonije” svoju ljubavnu priču započeli su 2010. godine, a tri godine kasnije doneli su odluku da svoju ljubav krunišu brakom.

Ivana Selakov napravila je uspešnu solo karijeru nakon što je napustila grupu. Više od 15 godina je u ljubavi sa suprugom Peđom sa kojim ima ćerkicu Krunu.

Sanja Bogosavljević je zajedno sa koleginicom iz benda Anom Milenković bila deo sastava Bla Bla benda koji je nastupio na Beoviziji 20216. godine sa pesmom "Maler". Pevačica je često bila prateći vokal našim predstavnicima na Evroviziji.

Ana Milenković je bila prateći vokal Zdravku Čoliću. I dalje se bavi muzikom i postala je majka.

Suzana Dinić je, kako se pisalo, najtraženiji prateći vokal u Srbiji.

kurir.rs/blic/preneo I.L.

Bonus video:

00:06

Besna Breskvica napustila u Košutnjak

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track