"ZOVEM VERICU DA VIDIM GDE MI JE SIN!" Marija Šerifović otkrila kako se snašla u ulozi majke, pa pomenula Teja Doru
Foto: Printscreen Pink Tv

uživa u majčinstvu

"ZOVEM VERICU DA VIDIM GDE MI JE SIN!" Marija Šerifović otkrila kako se snašla u ulozi majke, pa pomenula Teja Doru

Stars -

Marija Šerifović je u decembru prošle godine postala majka, kada je na svet došao njen sin Mario.

Pevačica je izbegavala da priča o njemu previše, ali je sada otkrila neke detalje o svom nasledniku.

- Mario je sjajan, on je divan dečak. Snalazimo se sjajno. On je malo biće sa karakterom koji mi se dopada, ako je osam sati budan, sedam se smeje - rekla je Marija, pa je otkrila da li se ona promenila:

Marija Šerifović
foto: Printscreen Pink Tv

- Ako je on trebao da se desi da se ja promenim, onda neka je.

Pevačica ističe da je čekala trenutak kada će objaviti album koji je simbolično nazvan "Dolazi ljubav" i posvećen je njenom sinu. Sada, kada su već neko vreme zajedno, ona se uveliko priprema za turneju, ali nije sigurna da li će Marija voditi sa sobom.

- Razmišljam da li da vodim sina sa mnom, ali još je on mali. Međutim, moram da kažem, od kada snimam "Zvezde Granda" ponovo, stalno me nešto žulja i zovem Veru da vidim kako mi je sin - rekla je Marija.

Marija Šerifović
foto: printscreen

Pevačica se osvrnula i na to što je bila predsednica stručnog žirija u finalu Pesme za Evroviziju, te kako gleda na pobednicu Teya Doru.

- Pre svega želim da čestitam svima, i finalistima i organizatorima. Moram da kažem da ja gledam kada glasam da je tu najbitinije šta će se svideti evropskoj publici. A to je definitivno Teya Dora koju lično ne poznajem, ali smatram da je ona toliko originalna i moram da kažem devojka koja je pevala bez ijednog falša što je meni za pobedu - rekla je Marija u "Premijera - Vikend specijalu"

Kurir.rs/Pink

Bonus video:

00:17

Keba trenira i peva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track