SANJA MARINKOVIĆ PLAKALA NA SVOM ROĐENDANU! Priredila gala žurku, a zbog jedne žene završila u suzama: Otkrila detalje
Foto: Printscreen Premijera - Vikend specijal

progovorila

SANJA MARINKOVIĆ PLAKALA NA SVOM ROĐENDANU! Priredila gala žurku, a zbog jedne žene završila u suzama: Otkrila detalje

Stars -

Sanja Marinković juče je proslavila svoj 50. rođendan, a za svoje prijatelje i kolege upriličila je i gala žurku, koja je za nju bila jako emotivna.

Sanja je sada sumirala svoju sinoćnju žurku, ali je otkrila i brojne detalje iz svog života, te pomenula i budućeg dečka.

Sanja Marinković
foto: Printscreen Premijera - Vikend specijal

- Stvarno je bilo predivno. Godine najbrže prolaze kad smo u zabludi. Ja volim da sam okružena ljudima koji su iskreni, koji unose radost u moj život. Juče sam nekoliko puta plakala. Zapitala sam se da li sam se zaplakala što ulazim u neke ozbiljnije godine ili šta - rekla je Sanja i dodala:

- Strahinja je samo u jednom trenutku utrčao na proslavu, ja sam veče pre toga čekala svoj rođendan u ponoć. Ja kad želim da kupim kartu za sreću ja onda putujem, gde god žive oni koji mi život čine lepšim. Stigli su tako i sinoć moji prijatelji iz Dubaija, iz Nemačke, Španije... Stvarno je bilo fantastično... Svi znaju da je moja himna pesma ''Sunce'' od Zoe Kide. Trenutak kad je ona ušla da peva tu pesmu, ja sam počela da plačem, a nisam samo ja plakala, svi su plakali. Mi smo ostali do 4 ujutru, svi su pomalo plakali, muzika je bila maestralna. Ja sam tek sinoć kad sam došla kući uzela da gledam snimke - poručila je voditeljka i dodala:

Sceniranje, Sanja Marinković
foto: Nemanja Nikolić

- Ne postoji ljubav zbog koje se kajem, ali verujem da postoje neke lekcije. Imala sam lekcije kad sam pravila pogrešne izbore. Ja slušam svoje srce, ne slušam svoju pamet. Ja ću slušati srce, makar trajalo i jednu noć, ja verujem da ljubav na jednu noć postoji. Kajem se što sam previše prostora davala nekim muškarcima - rekla je Marinkovićeva i dodala:

Sanja Marinković
foto: Printscreen Premijera - Vikend specijal

- U poslednje vreme mi svi govore da blistam, da izgledam bolje nego ikad. Ima sitine u stihovima ''Najbolje izgledam kad se najgore osećam' - rekla je Sanja i otkrila da li je zaljubljena i kakav bi trebalo da bude njen muškarac iz snova.

- Meni u Dubaiju žive prijatelji. Mene tamo ljudi ne prepoznaju i to mi prija. Ja dečka nemam. Uvek postoji neka poruka, neki susret neka noć u kafani zbog koje mi srce brže kuca. Sinoć ništa, ali je moglo da bude. Juče su mi mnogi slali poruke, ja ne znam kome šta sam slala, ni ko je meni slao šta. Nisam zaljubljena, ali bih mnogo volela. Ljubav oplemenjuje, nijedna vrsta ljubavi ne može da se meri s ljubavlju koju dobijaš od muškarca. Ja čekam da se pojavi onaj moj. Ja nemam moj tip muškarca, nemam da li je plav ili crn da li se bavi sportom. Samo mi je važno da nam srce kuca na pravi način u istom trenutku. Važno mi je da shvata da ja postojim i da je u ljubavi budan kad sam i ja budna. Nije važno da li ima kreditne kartice i široka ramena. Ja još drhtim od noćas, spavala sam samo tri sata - otkrila je voditeljka.

Kurir.rs/Pink

Bonus video:

00:21

JK u društvu zvezda filmova za odrasle

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track