BLISKA PRIJATELJICA KSENIJE PAJČIN KONAČNO PROGOVORILA: Volela sam je i verovala sam joj...
Foto: Marina Lopičić

zauvek će ostati u srcima kako porodice i prijatelja

BLISKA PRIJATELJICA KSENIJE PAJČIN KONAČNO PROGOVORILA: Volela sam je i verovala sam joj...

Stars -

Pevačica Ksenija Pajčin prerano je izgubila život na tragičan način, ali zauvek će ostati u srcima kako porodice i prijatelja, tako i šire javnosti koja je ne zaboravlja.

Do danas smo čuli priče raznih ljudi koji su poznavali ili voleli Kseniju, a sada se oglasila žena koja je bila veoma bliska sa njom.

Ksenija Pajčin, Filip Kapisoda
foto: Printscreen, Dragana Udovičić

Biohemičarka Talija Milošević, koja sada živi u Nemačkoj, objavila je nekoliko fotografija sa Ksenijom iz perioda kada su se družile i otkrila čemu ju je pevačica naučila, ali i zašto o tom periodu svog života ne govori često.

Ksenija Pajčin
foto: Printscreen YT

- O jednom delu mog života ne pričam rado, ne zato što se ne ponosim time da sam (bila) igračica, već što je strašna tragedija prekrila svako drugo sećanje. Ja nisam sazrevala pod staklenim zvonom već pod senkama devedesetih. Bilo je to vreme ekstrema tokom kojeg sam, kao i celo naše društvo, padala i ustajala koračajući kroz oluje. Kažu da sam igrala i pre nego što sam hodala. U svakom slučaju, bila sam igračica dok sam bila najbolja učenica, a svakako pre nego što sam postala biohemičarka, danju sam učila dok sam noću igrala. I sve sam to ja - započela je Talija, pa nastavila:

- I sve dok se nisam povukla, igrala sam sa njom, i uvek sa njom, tom snažnom ženom savršene lepote. Ksenijom Pajčin. Volela sam je, verovala sam joj, provela godine koje nas oblikuju uz nju. Od nje sam naučila da je borba u stvarnom svetu, van akademskih hodnika, ona koja se vodi otvorenih očiju. Hrabro. Menjajući sebe samo zbog sebe, ali menjajući se stalno i boreći se protiv predrasuda. Možda niste znali da sam i igračica, možda vas ovaj post zbuni. Ali, šta mi uopšte i znamo o ljudima oko nas? Mi nismo crne ili bele šahovske figure, mi smo bića u svim bojama i nijansama života. I mi smo žene. Mi smo društvu snaga. A mojoj drugarici su pre skoro 14 godina polomljena krila. Uvek ću je voleti.

Kurir.rs/24 sedam

Bonus video:

07:19

STARS EP256

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track