SARAĐIVAO SA CELOM ESTRADOM, SADA PRIZNAO KO JE NAJTEŽI ZA SARADNJU! Milićević otkrio: Pronađu nadrealne stvari na internetu...
Foto: Damir Dervišagić

SARAĐIVAO SA CELOM ESTRADOM, SADA PRIZNAO KO JE NAJTEŽI ZA SARADNJU! Milićević otkrio: Pronađu nadrealne stvari na internetu...

Stars -

Tokom višedecenijskog rada na estradi Dejan Milićević stekao je status eminentnog fotografa i reditelja koji je sarađivao sa gotovo svim javnim ličnostima, a sada je otkrio sa kim je najzahtevnije raditi.

Dejan Milićević
foto: Printscreen

- Još uvek prednost imaju muškarci za lakoću sarađivanja. Žene su komplikovanije, posebno od kada se pojavio internet na kome nalaze nešto što je čak i nadrealno i što nisi u mogućnosti da izvedeš. Međutim, kao i uvek parola ‘snađi se’ je uvek dostupna - priznao je Dejan kroz smeh.

Poverenje muzičkih zvezda nije lako zadobiti, a Milićević je sada otkrio u čemu je ključ njegovog dosadašnjeg uspeha.

Rame uz rame sa Draganom, Dejan Milićević
foto: Kurir Televizija

- Sa muškarcima je stvarno lagano zato što mi veruju i znaju zašto im nešto govorim. Mislim i žene mi veruju, ako joj kažem da treba da bude samo u kupaćem ili u bodiju i da to neće izgledati vulgarno, znaju da ću iz njih izvući sve najlepše. Prema tome, to neko poverenje koje ti imaš sa ljudim rezultira time da te oni slušaju - objasnio je Dejan, a potom dodao:

- Sve u svemu lakše je raditi sa muškarcima jer kod njih treba da uklopiš lepu devojku za spot i da im uradiš stajling. A, žene i treba da ostanu komplikovane i da žele da uvek izgledaju bolje i lepše.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

09:55

STARS EP 253

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track