NISTE SVESNI U KAKVOM LUKSUZU ŽIVI KRISTINA RADENKOVIĆ! Prelepi bazen, ogromno dvorište, a u kući sve pršti od bogatstva (VIDEO)
Foto: Sonja Spasić

LEPO

NISTE SVESNI U KAKVOM LUKSUZU ŽIVI KRISTINA RADENKOVIĆ! Prelepi bazen, ogromno dvorište, a u kući sve pršti od bogatstva (VIDEO)

Stars -

Kristina Radenković važi za jednu od najomiljenijih voditeljki, a o njenom privatnom životu ne zna se puno.

U braku je sa advokatom Nikolom Radojeviće, a roditelji su dvoje dece ćerke Tare i sina Rogana. Lepa voditeljka svaki slobodan trenutak koristi da sa decom uživa na porodičnom imanju na obroncima Fruške Gore.

1 / 6 Foto: Printscreen

Sve je uredila Kristinina majka Snježana, a svaki deo je bukvalno stvoren za uživanje. Predivna kuća okružena je velikom dvorištem i zelenilom, a posebno mesto zauzima bazen i veliki trem sa koga se pruža predivan pogled na okolnu prirodu.

Kristina je često ranije isticala kako je gradski tip, ali kako je uplovila u mirnu porodičnu luku promenila je prioritete, pa sada svaki slobodan trenutak koristi da sa njima boravi na svežem vazduhu.

Odlazak na Frušku goru ujedno joj je prilika da više vremena bude sa majkom koja joj je, ne krije, ne samo najveća podrška već i životni uzor.

Kurir / Stil / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

07:47

STARS EP257

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track