TUČA ZBOG ŠVALERACIJE! Limunova žena i bivša sekretarica Miće Megatrenda prebile devojku: Upale u salon, reagovala policija! HAOS
Foto: Zorana Jevtić, Printscreen/Instagram

Letelo perje

TUČA ZBOG ŠVALERACIJE! Limunova žena i bivša sekretarica Miće Megatrenda prebile devojku: Upale u salon, reagovala policija! HAOS

Stars -

Zbog nekadašnjeg pripadnika surčinskog klana Milana Narandžića Limuna pobile su se žene! Kako Kurir saznaje, supruga poznatog biznismena Branka Narandžić i njena kuma Suzana Babić napale su Maju O. zbog sumnje da se tajno viđa s njim.

Incident se dogodio krajem februara u jednom salonu u Beogradu na vodi, a slučaj je prijavljen policiji. Izvor upućen u ovaj ljubavni trougao, blizak akterima, do detalja je objasnio o čemu se radi.

Suzana Babić i Branka Narandžić su kume
Suzana Babić i Branka Narandžić su kume foto: Printscreen/Instagram

- Branku i Limuna poznajem godinama i mogu da vam kažem da je ona veoma vezana za svog muža, kog obožava. Više od 30 godina su u stabilnom braku. Čuva ga kao oči u glavi. Međutim, nešto joj je poslednjih meseci bilo sumnjivo i ona je unajmila ljude da ga prate. Saznala je da se tajno viđa sa jednom gradskom lepoticom. Čim je dobila detalje o kome je reč, krenula je u akciju. U tome joj je pomogla kuma Suzana, koja zna gde đavo spava. Dobile su informaciju da se ta devojka Maja sređuje u salonu u Beogradu na vodi. Usred bela dana su upale i napravile haos u lokalu, koji je bio dupke pun. U trenutku kada su došle, devojka je radila pedikir i manikir i nije znala šta ju je snašlo. Branka je vikala, vređala je, ponižavala, čak su se i fizički obračunale. Zaista je bila neprijatna situacija koju niko nije očekivao - priča naš izvor.

Prema njegovim rečima, intervenisala je i Hitna pomoć i Maji su konstatovane lake telesne povrede.

Branka i Milan Narandžić Limun
Branka i Milan Narandžić Limunfoto: Printscreen/Instagram

- Nakon incidenta Maji je ukazana lekarska pomoć. Pregledana je, devojka je bila pod stresom. Ona je pozvala policiju, prijavila slučaj, nakon čega je dala iskaz. Agonija se nastavila i dan-dva posle toga, kada je posumnjala da je neko prati, što je prijavila MUP. Nadležni su tražili Branku na adresi, ali je nisu pronašli, dok je Suzana pozvana na razgovor u policijsku stanicu. Inače, Babićka je nekada radila kao sekretarica biznismena Miće Jovanovića, poznatijeg kao Mića Megatrend, kada se spekulisalo da su imali nešto više od poslovne saradnje - završava naš izvor.

Mića Megatrend i Suzana Babić
Mića Megatrend i Suzana Babićfoto: Zorana Jevtić, Printscreen/Instagram

Tokom jučerašnjeg dana u više navrata smo pokušali da stupimo u kontakt sa Narandžićem i njegovom ženom, ali brojevi telefona poznati redakciji bili su nedostupni, dok smo Suzani Babić pustili poruku na društvenoj mreži, na koju ona nije odgovorila.

stars 05.03.2024.
foto: Kurir

Ljiljana Stanišić

07:47

STARS EP257

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track