"BRESKVICA JE FAVORIT PUBLIKE I OŠTEĆENA JE KAO ŠTO SAM JA BIO!" Andrija Jo za Kurir: Nije joj sada lako, znam kako joj je
Foto: Damir Dervišagić, screenshot RTS

kurir televizija

"BRESKVICA JE FAVORIT PUBLIKE I OŠTEĆENA JE KAO ŠTO SAM JA BIO!" Andrija Jo za Kurir: Nije joj sada lako, znam kako joj je

Stars -

Ovogodišnje takmičenje "Pesma za Evroviziju", na kom je pobedu odnela mlada muzička zvezda Teya Dora, izazvalo je opštu buru na društvenim mrežama.

Naime, Teya Dora je dobila najveći broj glasova od strane stručnog žirija, dok je Anđela Ignjatović Breskvica imala najveći broj glasova od strane publike.

S obzirom na to da je Sajsi MC kao jedan od članova žirija, Breskvici dao nula poena, na mrežama je doživela razne napade pevača, a među njima se oglasio i Andrija Jo.

On se sada uključio emisiju Puls Srbije kod voditelja Ivana Gajića gde je rekao više o ovom slučaju.

- Niko ne sumnja u stručni žiri, niti ja sad, svako ima pravo. Baš zbog toga što su oni u žiriju imaju tu moć da daju ocenu koju oni žele, niko njima ne može da zabrani. Drugarica mi je poslala sa društvene mreže "X" taj post, članice žirija, koji je meni delovao kao podsmevanje i izrugivanje takmičarki koja je oštećena odnosno Breksvici, po mojoj mišljenju. Meni su Teodora i Breskvica bile favoriti, inače se privatno družimo i ja sam i prezadovoljan što je Teodora pobedila. Tako da sam prezadovoljan rezultatom, samo mi je taj čin delovao nekako kao dodvoravanje toj publici društvene mreže ismejavanje nekoga, a ja verujem da njoj nije bilo lako, konkretno Breskvici, jer se našlo u situaciji kada je ona stvarno bila najveći favorit publike, kao što sam ja to bio. Naravno mislim na jednog od najvećih favorita tada - rekao je pevač.

05:41

BRESKVICA JE BILA FAVORIT PUBLIKE I OŠTEĆENA JE KAO ŠTO SAM JA BIO! Andrija Jo tvrdi: Nije joj sada lako, znam kako joj je

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:17

NIJE MI BILA FAVORIT, DAO SAM JOJ POENE ČISTO RADI PODRŠKE! Član žirija PZE za Kurir: Pobeda Teya Dore me je IZNENADILA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track