MAJKA TEYA DORE EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Nije razmišljala o prijavi, OVA stvar je sve preokrenula! Stizale su joj poruke iz Evrope
Foto: Nataša Milenković, Printscreen/Youtube

kurir televizija

MAJKA TEYA DORE EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Nije razmišljala o prijavi, OVA stvar je sve preokrenula! Stizale su joj poruke iz Evrope

Stars -

Nakon što je završeno finale takmičenja pesma za Evroviziju, na kom je pobedu odnela Teodora sa numerom "Ramonda", ekskluzivno za kamere Kurir televizije govorila je majka pobednice Jasna Jojić, novinarka i etnolog​​​​​​.

Ona se tokom svoje karijere bavila proučavanjem Timočke krajine i Bora, a poslednjih godina posvetila se istraživanju i razumevanju vlaške magije, te sa nama podelila svoje prve utiske.

- Vrlo stresan, a vrlo veliki dan istovremeno zato što smo se zaista nadali. Jer je Teodora uložila puno truda, Ramonda je jedna prekrasna balada jer nosi jednu ogromnu poruku celom svetu o danu pobede, o danu mira, posebno u ovim vremenima, kad se dešavaju ovako strašne stvari, ratovi, zemljotresi, uragani, boleštine, virusi, i sve ostalo. Ali eto, Ramonda daje nadu, i to je jedna balada koja kaže nemoj se nikad predati, uvek postoji bolje sutra - rekla je Jasna.

Jasna Jojić
foto: Kurir televizija

Jasna nam je otkrila i kako je njena ćerka došla na ideju da se prijavi u popularno muzičko takmičenje.

- Mislim da ona zaista nije razmišljala, uopšte ni o kakvoj prijavi za pesmu Evrovizije. Ili bar nikad nije pričala sa mnom o tome, a onda se je desio "Džanum" koji je postao planetarni hit. Naravno bio je zapažen jako u evropskoj zajednici i u evrovizijskoj zajednici. Počele su da joj stižu mnogobrojne poruke, gde su joj pozivali da se pridruži u evrovizijskoj zajednici i da pošalje pesmu na Evroviziju. Tako da mi je jako drago što se prijavila, što je ipak odlučila i uložila stvarno svu svoju kreativnost i napor - navela je.

Teya Dora, Teodora Pavlovska
foto: Marko Suvić

Drugoplasirana na pesmi za Evroviziju 2024. godine je Anđela Ignjatović -Breskvica, a mama ovogodišnje predstavnice Srbije na Evroviziji dotakla s Anđelinog plasmana i glasova publike.

- Ja sam mnogo srećna što sam vidjela onoliko glasova publike. Teodora je dobila 10 od 12 poena, a 12 je dobila Breskvica. Nešto, možda deset hiljada je manje bilo glasova publike za Ramondu, što je odlično kad uzmem u obzir da se radi o jednoj baladi, o jednoj tihoj pesmi koja uvek je mnogo manje pažnje nego što su to pesme sa brzim ritmovima. Koje su za dobro raspoloženje i za hajp, onda je to zaista ogroman uspeh Ramonde - rekla je.

02:40

MAJKA TEYA DORE EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Nije razmišljala o prijavi, OVA stvar je sve preokrenula! Stizale su joj poruke iz Evrope

Kameru smo ugasili, a Jasnu ostavili da zajedno sa Teodorom proslave njen veliki uspeh.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

03:18

KOMŠIJE DOĐITE I BIRAJTE SVOJU PESMU ZA EVROVIZIJU U SRBIJI! Olivera Kovačević: Naš festival je MEĐU 3 NAJBOLJA U EVROPI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track