"TEYA DORA I BRESKVICA SU DRSKA KOPIJA" Karleuša dala svoju poslednju reč: Moja zemlja kojoj sam pružila decenije krvavog rada...
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

"TEYA DORA I BRESKVICA SU DRSKA KOPIJA" Karleuša dala svoju poslednju reč: Moja zemlja kojoj sam pružila decenije krvavog rada...

Stars -

Teodora Pavlovska, alijas Teya Dora predstavljaće Srbiju na ovogodišnjoj Evroviziji u Malmeu, a njena pesma "Ramonda" i scenski nastup izazvali su oprečna mišljenja u javnosti, kako među poznatim ličnostima, tako i među običnim slušaocima.

Danima se polemiše da li je Srbija napravila dobar izbor ili ne, kada je Teodoru poslala u Švedsku.

Breskvica, Teya Dora
foto: Printscreen RTS

Fanovi Anđele Ignjatović Breskvice su nezadovoljni plasmanom svoje mezimice te su najavili protest u Beogradu na šta su fanovi Teza Dore uzvratili kontramitingom.

Ipak, nakon što je Teya Dora na festivalu PZE predstavila scenski nastup, a na kome ona na početku sedi na velikoj steni koja je postavljena na bini, među korisnicima društvenih mreža se povela ozbiljna diskusija. Mnogi su komentarisali da je scenografija gotovo identična kao ona koju je Karleuša već imala tokom svog performansa u Beogradu na vodi, na promociji albuma "Alfa" i "Omega" u septembru prošle godine, te da je Teodora ukrala ideju od starije koleginice.

Jelena Karleuša, Teja Dora
foto: Printscreen, Damir Dervišagić, ATAImages

Ubrzo se oglasio i producent Jelene Karleuše koji je istakao da mu je kreativni direktor Teya Dore ukrao ideju za nastup koji je oduševio naciju.

Sada se oglasila i Karleuša na svom Instagram nalogu i dala svoj sud o svemu o čemu se danima govori.

Jelena Karleuša
foto: Printskrin/Instagram

- Moja zemlja, zemlja koju volim najviše, koju sa ponosom ističem svuda u svetu, zemlja koju nazivam majkom Srbijom, uvek me je tretirala kao opasnost, zatvarala oči pred mojim uspehom, negirala moj rad, talenat, osporavala, onemogućavala, zabranjivala svaki moj pokušaj da dignem glavu. Moja zemlja, kojoj sam pružila decenije krvavog truda i rada, uvek mi je bila maćeha. Moja zemlja, kojoj su i puke kopije bolje od mene, nikada mi nije pružila ni ruku ni šansu. Nikada nisam dobila ni reč pohvale, linč je sve što znam - pisala je Jelena i dodala:

Jelena Karleuša
foto: Miloš Miletić

Moja zemlja, koja mi je bezbroj puta slomila srce bila je i ostala jedina moja želja. Ali biće da ću osvojiti pre čitav svet nego hladno srce moje zemlje. Zoran moj verni pratilac, saradnik i najbolji kreativni direktor svetskog ranga ima sve razloge da bude ponosan na naš rad i što se svaki segment njegovog rada drsko kopira i kod nas i u svetu bez zvaničnog priznanja i hvale. Ali sve će to jednog dana biti kako treba...

Bonus video:

09:55

STARS EP 253

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track