OVO PRERASTA U USTANAK! Glas diglo i MONAŠTVO! Dolaze na veliki miting u Beograd sa svih strana: Planira se totalna OPSADA grada!
Foto: Printscreen, Nemanja Nikolić, Instagram/iamteyadora

haos zbog gnezda ORLOVOG dobija novu dimenziju

OVO PRERASTA U USTANAK! Glas diglo i MONAŠTVO! Dolaze na veliki miting u Beograd sa svih strana: Planira se totalna OPSADA grada!

Stars -

Nakon što su fanovi Anđele Ignjatović Breskvice najavili skup podrške za 09. mart ispred zgrade RTS-a, jer ne mogu da se pomire s činjenicom da nas ona neće predstavljati na Evroviziji u Malmeu, žestoko su se pobunili i fanovi Teya Dore, pa su i oni zakazali svoj skup istog dana, u isto vreme i na istom mestu.

Anđela Ignjatović Breskvica, Breskvica
foto: Nemanja Nikolić

- Dana 02. marta "stručni RTS-ov žiri je učinio najveću krađu 21. veka, kad su pokrali Breskvicu i poslali tamo neku Teya Doru, umesto Breskvicu, koja je ocigledno bila favorit iz naroda. Naš glas se mora čuti - stojalo je u objavi na Tiktoku, koja je vrlo brzo postala viralna.

Kako saznajemo, za taj dan se od strane Breskvičinih fanova sprema haos u Beogradu. Tako su njeni fanovi svih uzrasta počeli da prave grupe na vajberu, a deca školskog uzrasta posle škole ostaju da prave planove za subotnji protest. Plan im je da ako se ne ponište rezultati glasanja, da blokiraju Beograd i glavne saobraćajnice, kao što su Slavija i most Gazela. Očekuje se i veliko broj organizovanih dolazaka u Beograd autobusima i automobilima iz svih krajeva Srbije.

Breskvica
foto: Printscreen

Da je Breskvica pretrpela nepravdu smatra i veliki broj monaštva iz muških i ženskih manastira SPC. Oni su nju podržavali od trenutka kad je pesma "Gnezdo orlovo" puštena u javnost, a sad kad je donešena odluka da našu zemlju na Evroviziji predstavlja Teya Dora, mnogi od njih će i sami prisustvovati skupu podrške i uzneti molitve za Anđelu.

PZE, Pesma za Evroviziju, Pesma za Evroviziju 24
foto: Printscreen/RTS

Kurir.rs

Bonus video:

00:35

Promo Sceniranje Harmonika 2

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track