"MOJA UNUKA JE OGORČENA ŠTO BRESKVICA NIJE POBEDILA" Vedrana Rudan dala stručno mišljenje o našem takmičenju: Verovatno ima...
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

bila je direktna

"MOJA UNUKA JE OGORČENA ŠTO BRESKVICA NIJE POBEDILA" Vedrana Rudan dala stručno mišljenje o našem takmičenju: Verovatno ima...

Stars -

Pompa oko PZE24 ne prestaje, a sada je svoje mišljenje o svemu dala i Vedrana Rudan.

Kao neko ko uvek ima mišljenje o svemu, tako je i sada prokomentarisala buru u javnosti o pobedi Teya Dore i tome što bi neki želeli da na Evroviziju ode Breskvica.

- Pobednica i njena pesma mi se ne sviđaju. Makar ona imala fenomenalan glas, ja se ne razumem u glasove. Ja sam kao dete, volim pokrete, galamu, dreku, svetlo i efekte. Verovatno ima jako dobar glas cura, ali ja ne volim to - rekla je Vedrana, pa se osvrnula na Breskvicu:

Vedrana Rudan
foto: Printscreen

- Ta Breskvica, o njoj ništa ne znam, ali je moja unuka ogorčena jer ona nije pobedila. Ona je za nju "Majka Božija". Ja Breskvicu nisam čula.

Podsetimo, za subotu je bio najavljen skup podrške fanova Anđele Ignjatović Breskvice ispred RTS koji žele da se poništi odluka da Teya Dora predstavlja Srbiju u Malmeu.

U isto vreme će se pojaviti i Teya Dorini fanovi, koji žele da podrže svoju miljenicu.

Vedrana Rudan, Breskavica, Teja Dora
foto: Antonio Ahel/ATAImages, Damir Dervišagić

Međutim, kako je Breskvica izjavila da neće prisustvovati skupu te da smatra da je to nepotrebno, postoji mogućnost da se ceo događaj otkaže.

Kurir / 24sedam / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

06:39

STARS EP258

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track