OGNJEN AMIDŽIĆ OTKRIO ZAŠTO TEYA DORA NIJE DOŠLA SA BRESKVICOM U EMISIJU: Razjasnio sve, ovo je odgovor koji je dobio od RTS
Foto: Petar Aleksić, Printscreen/Instagram

OGNJEN AMIDŽIĆ OTKRIO ZAŠTO TEYA DORA NIJE DOŠLA SA BRESKVICOM U EMISIJU: Razjasnio sve, ovo je odgovor koji je dobio od RTS

Stars -

Ne prestaje na društvenim mrežama rat fanova Anđele Ignjatović Breskvice i srpske predstavnice Pesme za Evroviziju Teye Dore, s sad se oglasio i Ognjen Amidžić koga su zatrpali komentarima jer nije ugostio obe pevačice u svojoj emisiji.

- Pošto pišete kojekakve gluposti, samo da objasnim. U sinoćnu emisiju bila je pozvana i Teya Dora, normalno kao pobednica, ali me je RTS zamolio da za nju bude drugi datum. Tako da ću vam javiti kad bude taj datum - napisao je Amidžić.

Podsetimo, u Amidži šou Breskvica je otkrila da više nikada neće nastupati na Pesmi za Evroviziju.

- Smatram da je to takmičenje na kom se pojaviš jednom i šta uradiš, uradiš, nikad se više neću prijavljivati - bila je iskrena.

- Nisam bila tužna jer sam znala, prosto ja imam tu neku intuiciju, kada sam se probudila znala sam da neću proći - govorila je pevačica, pa se dotakla pobednice.

- Srećna sam bila što je moj favorit pobedio, a to je Teya Dora, odmah posle mene ona je bila moj favorit - bila je jasna.

Kako je protekao susret Teya Dore i Breskvice pogledajte danas u Pulsu Srbije u 13.15 sati.

Bonus video:

00:15

Breskvica stize na Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track