"TRPIM BOLOVE I IDEM NA FIZIKALNE TERAPIJE": Vanja Mijatović muku muči sa posledicama JEZIVE SAOBRAĆAJKE, povukla se iz javnosti
Foto: Printscreen Premijera - Vikend specijal

"TRPIM BOLOVE I IDEM NA FIZIKALNE TERAPIJE": Vanja Mijatović muku muči sa posledicama JEZIVE SAOBRAĆAJKE, povukla se iz javnosti

Stars -

- Trpim bolove u nogama, pa zbog toga idem na fizikalnu terapiju - otkrila je Vanja Mijatović! Pevačica, koja se na neko vreme povukla iz javnosti, otkrila je zbog čega je to tako.

- Trenutno sam se zbog zdravstvenog stanja povukla iz javnosti, nije ništa strašno, ali zahteva da se dosta odmaram i da se slabije krećem. Svakodnevno moram da idem na fizikalnu terapiju i već osećam poboljšanje, nadam se da ću se uskoro vratiti poslu, veoma mi nedostaju nastupi i publika. Suprug mi je velika podrška, ništa mu nije teško da za mene uradi i oko svega mi pomaže, pogotovo sada. Tu i tamo se posvađamo, kao i svi parovi, ali dobro je i kad se čovek ponekad sporečka. Oboje smo temperamentni, iako to niko za mene ne bi rekao. Živac sam, ali se za 10 minuta smirim i budem kao nova. Bitno je da se posle svađe izvinimo jedno drugom. Radila sam dosta na sebi, radim i dalje, jer niko nije savršen - rekla je ona.

Vanja Mijatovic

Podsetimo, folk pevačica je pre nekoliko godina doživela jezivu saobraćajku, zajedno sa kolegama Anom Sević i Stefanom Petrušićem, nakon koje joj je život bio u opasnosti, a malo je falilo da zauvek ostane prikovana za krevet.

kurir.rs/informer/preneo I.L.

Bonus video:

00:15

Breskvica stize na Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track