RUKE JK OKOVANE ZLATOM OD 24.000 €! Za 8. mart dobila skupocenu narukvicu! Svi se pitaju ko je ovoliko odrešio kesu za Karli
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Instagram

RUKE JK OKOVANE ZLATOM OD 24.000 €! Za 8. mart dobila skupocenu narukvicu! Svi se pitaju ko je ovoliko odrešio kesu za Karli

Stars -

Jelena Karleuša dugo će pamtiti ovaj 8. mart! Pop zvezda je na svom Instagramu sa pratiocima podelila skupoceni poklon koji je dobila od misteriozne osobe za ovaj dan i praznik koji je posvećen ženama.

Jeleninu ruku od danas tako krasi još jedna “van klif & arpels” narukvica. Ovo je njena druga “alhambra” narukvica jedne od najpoznatijih francuskih juvelirskih kuća na svetu, pa je tako posle biserne, u svoju kolekciju pridodala i onu od oniksa, a cena svake od njih je 4.500 evra.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen

JK je godinama već veliki fan i nakita brenda “kartije”, pa tako na njenoj ruci vidimo i klasičan model “love” od žutog zlata i dijamantima od 12.800 evra i model “triniti” u kombinaciji belog, žutog i roze zlata od “samo” 810 evra. Jeleninu ruku krasi i zlatni “tifani” prsten na kome simbolično piše “ljubav”, od 840 evra.

1 / 7 Foto: Printscreen

Kada se sve sabere, Jelena je za Dan žena na svojoj ruci ponela neverovatnih 24.000 evra, što je raspametilo sve ljubitelje mode i njene fanove širom regiona.

Bonus video:

01:41

koncert Dragane Mirković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track