" NE DOTIČU ME MALICIOZNI KOMENTARI" Marija Šerifović o majčinstvu i bebi Mariju: Ima noći kada teško zaspi...
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen

" NE DOTIČU ME MALICIOZNI KOMENTARI" Marija Šerifović o majčinstvu i bebi Mariju: Ima noći kada teško zaspi...

Stars -

Marija Šerifović jedna je od najkontroverznijih javnih ličnosti kod nas, ali nije uvek mogla da se nosi sa negativnim komentarima, koji su daleko iza nje.

Marija Šerifović
foto: Miomir Milić

Naime, ima godina kako pevačicu ne zanimaju uvrede koje joj neki ljudi upućuju.

- Ne pamtim, posebno ne tračeve. Kad sam bila mlađa, možda su me više pogađali maliciozni komentari, a i to više zbog moje okoline. Ali davno sam takve stvari ostavila za sobom - rekla je Marija, koja uživa u majčinstvu. Ona je početkom decembra 2023. godine uz pomoć surogat majke dobila sina Marija, a prethodno je njegov dolazak najavila albumom "Dolazi ljubav".

Marija Šerifović
foto: Printskrin/Instagram

- Pa, naravno! Prolazimo sve one faze odrastanja i života s malom bebom. Ali baš kao što ste i rekli - ljubav je došla, ime joj je Mario i to je moja najveća snaga i motivacija - kaže ponosna majka, koja povremeno na društvenim mrežama deli kadrove sa sinom. Jedan od tih situacija je kada uspavljuje bebu.

- Ali ima i noći kada teško zaspi uz bilo koju pesmu, to ipak ne delim na mrežama - izjavila je Marija.

Marija Šerifović
foto: Printskrin/Instagram

Šerifovićeva je bila predsednica žirija na ovogodišnjoj "Pesmi za Evroviziju '24", u kojoj je pobedila Teya Dora. Sada je otkrila šta misli o Bejbi Lazanji, predstavniku Hrvatske na velikom takmičenju u Malmeu.

- Uvek pratim, kako nacionalne izbore za predstavnike na Evroviziji, tako i samo takmičenje. Volim tu atmosferu, još u meni gori ta takmičarska trema. Ispratila sam i Doru te mislim da je Bejbi Lazanja sjajan. Teya Dori, koja će predstavljati Srbiju, ali i svim drugim takmičarima želim puno sreće i pozitivne energije - poželela je Marija za 24sata.hr.

Kurir.rs/24sata.hr

Bonus video:

06:39

STARS EP258

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track