VEST O SMRTI ZATEKLA GA U AUSTRALIJI: Darko Filipović se od nje oprostio potresnim rečima: Putuj s anđelima...
Foto: Dragana Udovičić

tuga

VEST O SMRTI ZATEKLA GA U AUSTRALIJI: Darko Filipović se od nje oprostio potresnim rečima: Putuj s anđelima...

Stars -

Pevač Darko Filipović na Instagramu se oprostio od preminule devojke po imenu Vaida. On je objavom potresao pratioce, koji su nizali komentare sa izjavom saučešća.

- Počivaj u miru... Putuj sa anđelima, Vaida. Bila mi je čast poznavati te - napisao je Filipović, kojeg je vest o njenoj smrti zatekla u dalekoj Australiji.

Podsećanja radi, pevač Darko Filipović nedavno je doživeo životnu prekretnicu nakon što je saznao da ga je supruga Jasmina prevarila sa njegovim prijateljem, što je dovelo do razvoda braka nakon 12 godina. Međutim, uprkos emotivnoj turbulenciji, nekadašnji učesnik muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" je pronašao način da sebi obezbedi lep život.

Naime, tokom perioda pandemije, kada mnoge javne ličnosti nisu imale nastupe i nisu zarađivale, Darko je odlučio da uloži u nekretnine u Grčkoj, u mestu Perea u blizini Soluna. Kako je sam istakao, njegov prijatelj već poseduje nekretnine u toj regiji i savetovao ga je da je sada pravi trenutak za ulaganje, s obzirom na to da su cene nekretnina bile najniže u istoriji pre četiri godine.

Darko Filipović
foto: Dragana Udovičić

- Imam jednog prijatelja koji tamo već ima nekretnine, tačnije više stanova. On mi je rekao kako je tamo sad pravi momenat da se uloži u nekretnine, jer će kroz nekoliko godina cene otići naviše. U tom momentu, pre četiri godine, u toj regiji je bila najniža vrednost kvadrata i nekretnina u istoriji. Imao sam neku ušteđevinu i pomislio da cena nikad neće ići ispod ovoga, samo može da poraste - rekao je Darko 2021. godine i dodao:

- Tačnije, nisam baš u Solunu, to je jedno mesto pored Soluna na moru, zove se Perea. Tu sam uzeo dva apartmana, jedan za sebe, jedan izdajem turistima preko agencije s kojom sam se povezao - rekao je Darko jednom prilikom u emisiji "Zvezde Granda specijal".

Kurir/Republika/Preneo: I.L.

Bonus video:

04:02

Emir Lapsus izjava

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track