"KRADEŠ ODEĆU, ONA JE PREVISOKO DA TE DOHVATI I PLJUVAČKOM!" Influenser urnisao Cecinu stilistkinju zbog JK, pa izneo ŠOK OPTUŽBE
Foto: Printscreen/Instagram, Printskrin / You Tube, Miloš Miletić

HAOS SE NASTAVLJA

"KRADEŠ ODEĆU, ONA JE PREVISOKO DA TE DOHVATI I PLJUVAČKOM!" Influenser urnisao Cecinu stilistkinju zbog JK, pa izneo ŠOK OPTUŽBE

Stars -

Modna stilistkinja Elena Nikolaevna žestoko je izvređala Jelenu Karleušu zbog brojnih pohvala na njen račun povodom angažmana na Nedelji mode u Parizu, pa ju je, između ostalog, ispod jednog posta na Instagramu nazvala i "transrodnom".

Jelena Karleuša
foto: Printskrin/Instagram, Milosphh

Tim povodom oglasio se influenser Radun Bakić Redzumen i oštro osudio Elenine prozivke koje su, kako naglašava, neosnovane. Osim toga, Radun je na svom Instagram storiju objavio još jedan, novi skrinšot na kome stilistkinja vređa JK:

Redzumen
foto: Printscreen/Instagram

- Ne bih to nazvala talentom, ali šta ja znam, ja samo baratam jeftinim krpicama i ne doprinosim srpskoj modi i generalnoj kulturi države. Ne pomažem mladim umetnicima... Samo Karlita ide da se slika i onda pljuje sve žive koje postoje - napisala je ona u jednom komentaru.

Influenser je stao u odbranu pevačice, te je izneo u javnost šokantne tvrdnje na račun stilistkinje Cece Ražnatović i mnogih drugih pevačica.

Redzumen
foto: Printscreen/Instagram

- Nešto ne bi nazvala talentom, ali je jako talentovana kada uzme stvari za snimanje, nikada ih ne vrati i onda ih nosi na nekom splavu u Novom Pazaru! Ma sad će ona nama da objasni. Ona doprinosi državi! Nikolaevna dekra - napisao je on, pa dodao:

Redzumen
foto: Printscreen/Instagram

- Koliko znam, ova osoba koja se naziva "stilistom" duguje Bogu i ocu, pare i stvari koje je ukrala. Lično znam ljude od kojih je pozajmila stvari i nikad ih nije vratila. Kad ste c****i, barem ćutite, ne prozivajte ljude koji i da vas pljunu, ne bi vas pogodili koliko ste nisko. I molim vas, moda jeste kreativnost, ali nekad vam treba i lova. Pozajmićemo vam - dodao je Redzumen.

stars  12.03.2024.
foto: Kurir

Kurir.rs

Bonus video:

01:33:11

SCENIRANJE 21.05.2023. SANJA MARINKOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track