ŠA NIJE OVAKAV SAMO SA MIONOM, VANJA OTKRILA ŠOKANTAN SPISAK ZABRANE KOJE JE MORALA DA POŠTUJE: Njegova ljubomora je uništila sve
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Instagram

šok

ŠA NIJE OVAKAV SAMO SA MIONOM, VANJA OTKRILA ŠOKANTAN SPISAK ZABRANE KOJE JE MORALA DA POŠTUJE: Njegova ljubomora je uništila sve

Rijaliti -

Reper i aktuelni rijaliti učesnik Nenad Aleksić Ša nedavno se i zvanično razveo od supruge Vanje Ignjatović, te sada neometano uživa u ljubavi sa Mionom Jovanović.

Inače, Nenadova bivša žena, Vanja Ignjatović, već mesecima se nalazi u žiži javnosti, a ona se sada oglasila i otkrila šta joj je Ša sve branio dok su bili zajedno.

Ša
foto: Printscreen

- Da, istina je. Nisam smela da idem sa drugaricama na kafu, niti sa kumom svojom venčanom sama. Uglavnom, samo sa njim. Nakon šest meseci sam otišla sa svojom kumom i sinom u kafić preko puta zgrade, tad je nastao opšti haos. On želi da bude 24/7 sa osobom sa kojom je. Ne želi da njegova devojka (žena) ide negde. To je njegova ljubomora koja je i uništila sve - rekla je Vanja.

Vanja je potom komentarisala pomirenje Stanislava i Nenada Aleksića Ša.

- Smatram da je lepo od njega što se izvinio. Poznajem Nenada, u stanju je da kaže mnogo ružnih reči, mnogo psovki u trenutku bunila, zbog kojih se kasnije kaje. Ali to je on i nikada se promeniti neće.

Vanja je komentarisala i odnos Mione i Ša.

Ša, Vanja Ignjatović
foto: Petar Aleksić, Shutterstock

- Mogu samo da kažem da se Nenad Mioni gadi, to je ono što ja vidim. I da, smatram da namerno to radi kako bi Stanislav obratio pažnju na nju. Čini mi se da se kaje što je sve tako ispalo.

Kurir / Pink / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

07:23

STARS EP 262

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track