BAJONE JE BIO NAJOBRAZOVANIJI I NAJPOPULARNIJI PEVAČ BIVŠE JUGE! Skroz se povukao, a evo čime se sada bavi i kako izgleda
Foto: Printscreen

zanimljivo

BAJONE JE BIO NAJOBRAZOVANIJI I NAJPOPULARNIJI PEVAČ BIVŠE JUGE! Skroz se povukao, a evo čime se sada bavi i kako izgleda

Stars -

Jedan je od retkih muzičara na srpskoj muzičkoj sceni sa diplomom fakulteta Nenad Bajić, poznatiji kao Bajone ostao je upamćen mnogim generacijama.

S obzirom da je diplomirao na Stomatološkom fakultetu, muzika je sticajem okolnosti došla spontano i njoj se potpuno se posvetio. Publika se i danas seća njegovih najvećih hitova “Na rubu tvojih usana”, “Molitva” i “Boli me mrak”.

Ipak Bajone, krajem devedesetih godina odlučio je da se vrati svojoj prvoj ljubavi - stomatologiji. U Beogradu je imao neko vreme privatnu stomatološku ordinaciju, a pre nekoliko godina je izjavio da je muzikom prestao da se bavi jer mu je dosadila.

Nenad Bajić
foto: Printscreen

Stomatologijom se bavio neko vreme, ali je ponovo došlo do promene zanimanja tako da je sada zaposlen u jednoj inostranoj kompaniji na mestu marketing menadžera i promotera za Srbiju, firma se bavi investiranjem u infrastrukturu, izgradnju poslovnih i stambenih jedinica.

Bajone pored toga vodi miran porodični život sa svojom suprugom Gordanom i decom, sinom Nikolom i ćerkom Minom koja su takođe krenula njegovim stopama.

Kurir / Blic / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

09:27

STARS EP259

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track