VODITELJKA "ELITE" JE U BRAKU SA NAŠIM POZNATIM PEVAČEM! Priznala zašto ne objavljuje zajedničke fotke: Neka neko proba da...
Foto: Printscreen/Instagram

zanimljivo

VODITELJKA "ELITE" JE U BRAKU SA NAŠIM POZNATIM PEVAČEM! Priznala zašto ne objavljuje zajedničke fotke: Neka neko proba da...

Stars -

Voditeljka rijaliti programa na "Pink televiziji", Ana Radulović, je u skladnom braku sa pevačem Mirčetom Radulovićem.

Njih dvoje su u braku 11 godina, a atraktivna voditeljka je svojevremeno priznala da se ne plaši da će je suprug prevariti.

- Nikada. Naravno kad smo bili na početku veze bila je doza straha i ljubomore dok nisam stekla poverenje u njega.

- Baš sam pričala sa jednom prijateljicom baš me kritikuju kako ja ne izbacujem slike sa suprugom na Instagram i iznenadila sam se skoro je bio jedan razvod u novinama i ona sam rekla Bože kako razvod izbacivali su slike stalno i izgledali su mi kao skladna i srećna porodica i žao mi što su ljudi počeli da mere ljubav po slikama na Instagramu i sad sam rekla sad tek neću kačiti slike - rekla je Radulovićeva tada za jedan mediji, a onda priznala da li se plaši da joj neka koleginica "ne ukrade" supruga:

- Nisam razmišljala o tome, mislim da nisu lude da to pokušaju. Pazi da neko proba da mi dira muža, a on mi je svetinja, ne bi ja bila ovako mirna kao što jesam - rekla je tada Ana.

Ana Radulović, Mirče Radulović
foto: Printscreen/Instagram

Kurir / Republika / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

07:23

STARS EP 262

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track