IMALA JE 15 GODINA, ON JOJ JE BIO PROFESOR, NJIHOVA VEZA JE BILA ŠOK! Ovako je počela ljubav poznatog para, sad imaju dete
Foto: Printscreen Instagram, Printscreen

IMALA JE 15 GODINA, ON JOJ JE BIO PROFESOR, NJIHOVA VEZA JE BILA ŠOK! Ovako je počela ljubav poznatog para, sad imaju dete

Stars -

Adriana Kadar i Sava Džehverović postali su nedavno roditelji, iako je njihova veza od samog početka bila na meti kritika zbog razlika u godinama.

Naime, Adriana Kadar i Sava Džehverović postali su roditelji, a Sava je prisustvovao porođaju. Lepa influenserka postala je mama prvi put, a ona i brat Teodore Džehverović dočekali su ćerkicu kojoj su dali ime Dorotea, upravo po poznatoj pevačici.

Adriana Kadar, Sava Džehverović
foto: Printscreen/Instagram

Inače, Adrijana i Sava od samog početka veze bili su na meti kritika zbog načina na koji je njihova veza počela, ali i razlike u godinama. Njihova romansa počela kada je Adriana imala samo 15 godina, a on 30 godina.

Naime, Džehverović je od Adriane stariji 15 godina, a na Jutjubu postoji snimak Adrianing punoletstva koji datira iz 2019. godine, što znači da je ona 2001. godište, dakle, Sava je 1986.

On je, podsetimo, radio kao profesor u školi koju je pohađala Adriana Kadar, a njegova majka Goca je u rijalitiju istakla da njihov odnos danas podržavaju i Savina i Adrianina porodica.

Adriana Kadar
foto: Printscreen Instagram

- Sava je tada još kao student, predavao francuski u mojoj školi, iako meni nikad nije predavao. Maštala sam da bi nekim slučajem naša veza u budućnosti bila moguća - rekla je jednom prilikom Adriana na temu njene i Savine ljubavi, međutim on nije ni naslućivao šta ona prema njemu oseća.

Sava se u školi, u kojoj je došao kao profesor na zameni, nije zadržao, pa je ubrzo otišao u Australiju. Međutim, on i Adriana ubrzo su počeli da se dopisuju, a njihov odnos se kroz neke teške momente kroz koje su prošli produbio.

- Adriana je očito bila zaljubljena u mene, a meni razum nije dozvoljavao da se zaljubim. Što sam se vise odupirao, to je povezanost bila jača i u jednom trenutku sam odlučio da poslušam svoje srce i ne dozvolim razumu i društvu da ograničava moj život - izneo je jednom prilikom Sava.

Adriana Kadar
foto: Printscreen

O vezi sina i tada maloletne snajke, Savina majka Gordana Džehverović navela je jednom prilikom kako je odmah svog sina posavetovala da on ode kod njenih roditelja i kaže im kako stvari stoje.

- Budući da subotom i nedeljom ne radi, ode tamo kod nje i roditelja. Kad se mala zaljubila, mama je to znala, ona ih je podržavala. Kad su krenuli mama je podržavala. Međutim, ja sam rekla da ide da porazgovara sa njenim ocem i on otišao i pokucao na vrata - pričala je Džehverovićka Viktoriji tokom svog boravka u "Zadruzi".

Adriana i Sava svoju vezu opisuju kao nešto posebno, te su svojevremeno isticali da se njihova ljubav ne može opisati rečima koliko je velika i jaka.

Pre izvesnog vremena odlučili da uplove u bračnu zajednicu, a njihovo venčanje je bilo kao u bajci. Mlada je blistala u beloj venčanici, a mladoženja je bio u svečanom odelu, a sada je njihova porodica bogatija za još jednog člana.

kurir.rs/blic/preneo I.L.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track