"JA NJU VRLO DOBRO ZNAM"! Vedrana Rudan u emisijama urnisala Jovanu Joksimović, a evo da li joj je voditeljka oprostila napade
Foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić

"JA NJU VRLO DOBRO ZNAM"! Vedrana Rudan u emisijama urnisala Jovanu Joksimović, a evo da li joj je voditeljka oprostila napade

Stars -

Voditeljka Jovana Joksimović više puta je imala malo neprijatnije razgovore sa Vedranom Rudan kada je gostovala kod nje u emisijama, a kako je delovalo da se ne podnose, sada je stavila tačku na spekulacije.

Naime, Jovana kaže da jeste bilo zategnuto u nekim situacijama sa Vedranom, ali da joj je sve oprostila, kao i da se dugo poznaju.

- Ja Vedranu znam 20 godina. Uvek nađemo način da se priča o gostovanjima, ona je tu malo veštija. Nemam razloga nikada da se naljutim, ako želim da odgovorim ja ću odgovoriti. Što se Vedrane tiče njoj je sve oprošteno – izjavila je Jovana za „Blic dan“.

Vedrana Rudan, Jovana Joksimović
foto: printscreen/K1

Podsetimo, Vedrana je izazvala niz reakcija i komentara kada je Jovani spočitala da se dobro udala:

- Čim ja vas vidim sa troje dece, sa najnovijim džipom. I kad ja vidim nekoga ko vozi dva automobila od 500.000 evra i kupio od Karića viletinu, mogu samo da kažem vau. A gde je tu pravda? – istakla je književnica.

Slična situacija desila se nedavno i sa voditeljkom Irinom Vukotić. Naime, Vedrana Rudan nedavno je u Beogradu, u Velikoj hali SKC-a, održala promociju svoje knjige „Crnci u Firenci“, a gostovala je i u jutarnjem programu televizije Prva, kod voditeljke Irine, koja ju je prijatno iznenadila.

Naime, Vedranu je iznenadilo to što je Irina pročitala njenu knjigu, jer se, kako kaže, voditelji obično ne pripreme tako dobro.

kurir.rs/republika/preneo I. L.

Bonus video:

06:06

EKSKLUZIVNI INTERVJU S VEDRANOM RUDAN

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja