VERICA RAKOČEVIĆ U 78. NA ULICU IZAŠLA BEZ BRUSA: Grudi joj se samo naziru, to je samo ona mogla da uradi, pa poslala JAKU poruku
Foto: ATA Images

VERICA RAKOČEVIĆ U 78. NA ULICU IZAŠLA BEZ BRUSA: Grudi joj se samo naziru, to je samo ona mogla da uradi, pa poslala JAKU poruku

Stars -

Kreatorka Verica Rakočević (78) s ponosom je pozirala bez brushaltera pozirala, a potom i uz fotografiju poslala jaku poruku.

- Budite ono što jeste u onome što osećate, čak i ako ste sami u tom osećanju - citirala je Anrija Mišoa Rakočevićeva.

Na prvoj se vidi da se Verica Rakočević je skinula brushalter i pozirala samo u sakou i pantalonama.

Podsetimo, Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević nedavno su proslavili su 10 godina braka! Dizajnerka je, pričajući o braku s Veljkom, otkrila i zašto je izabrala da se uda baš u četvrtak, a ne u subotu ili nedelju, kako većina čini.

- Moja majka je šila i od nje sam čula da ne valja praviti sopstvenu venčanicu. Kasnije sam saznala i za verovanje da brak koji se sklopi u četvrtak traje čitav život - istakla je Verica jednom prilikom za Hello.

Kreatorka koja je poznata po svojoj slobodnoj duši i pozitovnoj energiji fanove često iznenadi fotografijama sa suprugom, a jedna koja je izazvala veliko interesovanje je njen poljubac na Trgu Republike u centru Beograda.

kurir.rs/foto/instagram verica.rakocevic

Bonus video:

02:34

VERICA RAKOČEVIĆ I NJEN MUŽ U OPUŠTENOM STANJU NA AVALI! Uživaju u čarima prirode, a evo šta o tome kažu komšije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track