ROZE-ZLATNI KREVET SA BALDAHINIMA, DŽAKUZI, 2 WC ŠOLJE PEŠKIRI SA INICIJALIMA: Zavirite u spavaću sobu i kupatilo Zorice i Kemiša
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Youtube

ROZE-ZLATNI KREVET SA BALDAHINIMA, DŽAKUZI, 2 WC ŠOLJE PEŠKIRI SA INICIJALIMA: Zavirite u spavaću sobu i kupatilo Zorice i Kemiša

Stars -

Pevačica Zorica Brunclik i njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš otvorili su vrata svog doma i pokazali najintimnije delove kuće kod Ognjena Amidžića.

Naime, iako to nije privi put da Zorica i Kemiš pokazuju svoj dom, ipak nikada do sada nisu pokazali svoju spavaću sobu i kupatilo.

Spavaća soba je kao u bajci, sve je u belo-roze-zlatnoj kombinaciji, a kupatilo sa džakuzijem na sredini, dve wc šolje, kao i dva lavaboa, peškiri sa njihovim inicijalima, i još mnogo zanimljivosti ostaviće vas bez reči, bukvalno.

Ovaj muzički par je stao na ludi kamen daleke 1985. godine i od tada njih ništa ne može da poljulja, a svoju ljubav su gajili i negovali u svom domu u Krnjači, koji su opremili tako da sve bude po njihovom ukusu.

U dnevnoj sobi se nalazi veliki sto za ručak, koji smo imali prilike da vidimo kod Zorice na Instagram profilu kada je pokazivala kako se sprema za porodično slavlje.

Zorica i Kemiš imaju veoma veliko i lepo dvorište, u kojem se nalazi i bazen. Oko bazena su tokom toplijeg vremena postavljene ležaljke, a cela avlija je okružena zelenilom i visokom drvećem sa krošnjama koje zaklanja od pogleda znatiželjnika.

Bonus video:

06:50

Zorica Brunclik izjava sa žerkom Zlatom o zetu Milošu, porodici, projektima...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track