RADA PROGOVORILA O PRIJINIM POČECIMA: Manojlovićeva otkrila i kako je pomogla mlađoj koleginici: Zamolila me je...
Foto: Petar Aleksić

RADA PROGOVORILA O PRIJINIM POČECIMA: Manojlovićeva otkrila i kako je pomogla mlađoj koleginici: Zamolila me je...

Stars -

Rada Manojlović pojavila se kao specijalni gost pre nekoliko nedelja na koncertu Aleksandre Prijović u Osijeku, a tada je otkrila kako je izgledao njihov prvi susret.

Rada Manojlović
foto: ATAImages

Rada je iskoristila priliku da se priseti momenta kada je prvi put čula kako Aleksandra peva, a sve se dogodilo na njenom nastupu pre više od deset godina.

–Ona se tada takmičila u „Zvezdama Granda“, sećam se da je došla na moj nastup zamolila me da otpeva jednu pesmu, rekla sam naravno da može ako dobro pevaš, a ona mi je odgovorila da dobro peva. Otpevala je Cecinu pesmu „Doktor“, tu sam je prvi put čula i oduševila sam se. Rekla sam joj da mora da se prijavi za „Zvezde Granda“, a onda mi je rekla da se takmiči već, onda sam pozvala publiku da glasa za nju. Vraćale smo se tada zajedno sa tog nastupa, imamo slike sa zadnjeg sedišta mog auta i stvarno se jako dugo poznajemo – rekla je Rada za Extra fm i dodala:

Aleksandra Prijović
foto: ATA images

-Hvala Aleksandri na pozivu, čast je biti deo ovog istorijskog uspeha i istorijske turneje. Nastupam i ja često ovde u okolini, ali ovo je nešto posebno.

Kurir.rs

Bonus video:

02:10

NEDOSTAJE MI TAJ MILAN, IMA U NJEMU ŽARA Rada Manojlović izazvala lavinu reakcija: On se nećka, ali ubeđujem ga ja!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track