TEODORU DŽEHVEROVIĆ U ŠKOLI IZBEGAVALI ĐACI: Trčala sam za njima i plakala... Prisetila se teških momenata: Bežali su od mene...
Foto: Printscreen Instagram

a sada joj zavide

TEODORU DŽEHVEROVIĆ U ŠKOLI IZBEGAVALI ĐACI: Trčala sam za njima i plakala... Prisetila se teških momenata: Bežali su od mene...

Stars -

Teodora Džehverović važi za jednu od najpopularnijih pevačica mlađe generacije, a čini se da je stav o njoj takav da ili je ljudi preterano vole ili ne mogu da je podnesu. Ali sa takvim mišljenjem se pevačica susretala celog života.

Iako je danas uspešna i zadovoljna, pevačica priznaje da je život nije uvek mazio i da se tokom odrastanja susretala sa drugaricama koje su joj okretale leđa.

Teodora Džehverović
foto: Ata images

– To je sastavni deo odrastanja. Deluje sada strašno, ali jednog dana ćeš se tome smejati. Nikada neću da zaboravim kada mi je grupa devojčica rekla: „Zbog nas si primljena u hor ne zato što znaš da pevaš“. Što sam se ja tad potresla, pa ne mogu da vam objasnim. Onda, kada dobijem peticu, dve drugarice sa kojima sam stalno išla u školu mi pobegnu da idem sama, a ja trčim za njima i plačem– prisetila se Džehverovićeva koja je vremenom shvatila da je iz svake loše situacije nešto naučila.

– Tada misliš da ti se ceo svet ruši, ali svako prolazi kroz te neke faze. Život će nam davati mnogo puta osobe koja će nam okretati leđa i to su konstantne lekcije. Neko je zaista to i morao da uradi za vas, jer je to bila njegova svrha u vašem životu kako biste nešto naučili i postali jači. Glava gore– napisala je Teodora na svom Instagramu koja je svojim primerom želela da uteši sve devojčce koje se susreću sa takvim situacijama.

Teodora Džehverović
foto: Printscreen

Teodora je od malena zarađivala svoj dinar i to tako što je zajedno sa bratom tokom novogodišnjih praznika nastupala, ali njeno prvo pravo angažovanje počinje tek kasnije, kada je zapravo počeo i put ka uspehu koji je danas ostvarila.

– Ne možete da pomognete svojim roditeljima, ne znate kako, 14. marta je bila audicija za Zvezde Granda rekla sam sebi: „To je to, ovo je tvoja prilika“ – ispričala je svojevremeno.

Kurir.rs/ Grand / Preneo: M. J.

Bonus video:

00:19

Teodora Džehverović proslavila rođendan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track